Βοιωτία: Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στρίμωξε την υπάλληλο... και την «χούφτωσε»

Βοιωτία: Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στρίμωξε την υπάλληλο... και την «χούφτωσε»

Μια 26χρονη από τη Ρουμανία τα έχασε το βράδυ της Πέμπτης, όταν δέχθηκε την επίθεση του εργοδότη της σε γραφείο τελετών στην Αλίαρτο Βοιωτίας

b_b_sexoualiki_parenoxlisi
Μπορεί το σκηνικό ενός γραφείου τελετών να μην προδιαθέτει για... ερωτική διάθεση, όμως ο ιδιοκτήτης ενός από αυτά στην Αλίαρτο Βοιωτίας... «φούντωσε» και δεν δίστασε να στριμώξει στο πίσω μέρος τη νεαρή υπάλληλό του και να της επιτεθεί με άγριες διαθέσεις!

Η άτυχη 26χρονη από τη Ρουμανία τα έχασε το βράδυ της Πέμπτης, όταν δέχθηκε την επίθεση του εργοδότη της ο οποίος την εγκλώβισε ανάμεσα στα φέρετρα και άρπαξε το στήθος της κάνοντάς της και άλλες άσεμνες χειρονομίες. Όμως, παρά το σοκ που υπέστη, κατάφερε να αντισταθεί στις διαθέσεις του και να φύγει τρέχοντας από το γραφείο.

Η κοπέλα ενημέρωσε για το συμβάν της οικογένειά της και στη συνέχεια πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε το περιστατικό και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του τελετάρχη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών, όμως εκείνος είχε φροντίσει να εξαφανιστεί για να αποφύγει την σύλληψή του στα όρια του αυτοφώρου.


Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Πολιτισμού: Η απάντηση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μετά την ανάκληση της δωρεάς για τους «Δεσμώτες του Φαλήρου»

Άφαντος ο Θύμιος μετά το bullying - Τι λέει ο ο νεαρός που πέταξε βεγγαλικά στο σπίτι του

Τουρκικές προκλήσεις: Υπερπτήσεις πάνω από Αλεξανδρούπολη - Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Όχι σε προκλητικές ενέργειες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης