Εμφανώς εξαντλημένος εμφανίστηκε στις 7 χθες το απόγευμα στο λιμεναρχείο του Πλαταμώνα ο 41χρονος Λαρισαίος Παναγιώτης Καλέσης, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις 31 Μαρτίου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία, ο 41χρονος εμφανίστηκε μόνος του στο λιμεναρχείο, θέτοντας έτσι αίσιο τέλος στην περιπέτεια του που ξεκίνησε την Πέμπτη 31 Μαρτίου όταν ο 41χρονος θα έφευγε για λίγο από το εξοχικό στο οποίο είχε μεταβεί με συγγενικό του πρόσωπο για εργασίες.
Ο 41χρονος για προληπτικούς λόγους και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒοδηγήθηκε χθες βράδυ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου.
Για τον 41χρονο είχε ενεργοποιηθεί η Γραμμή Ζωής Silver Alert, με στόχο τον εντοπισμό του.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.