Για τα μάτια μιας κοπέλας η άγρια συμπλοκή με μαθητές από το σχολείο του 14χρονου Μάκη στο Άλσος Βεΐκου

Για τα μάτια μιας κοπέλας η άγρια συμπλοκή με μαθητές από το σχολείο του 14χρονου Μάκη στο Άλσος Βεΐκου

Όλα ξεκίνησαν όταν οι μαθητές από το σχολείο του Παγκρατίου πείραξαν «κάποια κορίτσια» από την παρέα των παιδιών απο το σχολείο του 14χρονου Μάκη, δήλωσαν στο protothema.gr αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού

astynomia
Για τα μάτια κάποιας συμμαθήτριάς τους έγινε η άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών από το σχολείο του 14χρονου Μάκη και μαθητών άλλου σχολείου στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, σύμφωνα με παιδιά που βρίσκονταν εκεί. Όπως είπαν στο protothema.gr όλα ξεκίνησαν όταν οι μαθητές από το σχολείο του Παγκρατίου πείραξαν «κάποια κορίτσια» απο την παρέα των παιδιών απο το σχολείο του 14χρονου Μάκη, τότε «πήγαμε να τους ζητήσουμε τον λόγο και τσακωθηκαμε», στη συνέχεια όπως αναφέρουν, το περιστατικό αυτό «δεν έχει καμία σχέση με το bullying που έκαναν κάποιοι συγκεκριμένοι στον Μακη».

Για την άγρια συμπλοκή στο Άλσος, κλήθηκε η αστυνομία ενώ η ομάδα ΔΙΑΣ προχώρησε σε πέντε συλλήψεις, με τους ανήλικους να μεταφέρονται στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου. Οι τρεις από τους πέντε συνελήφθησαν αμέσως ενώ οι άλλοι δυο κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους στο σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους μαθητές που ενεπλάκησαν στο άγριο επεισόδιο είχαν μαχαίρια και λεπίδες κάτι το οποίο οι πρωταγωνιστές της συμπλοκής αρνήθηκαν ενώπιον των Αρχών. Από τη συμπλοκή αυτή τραυματίστηκαν ελαφρά ένας 14χρονος και ένας 15χρονος. Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Οι τέσσερις κατηγορούνται για σωματική βλάβη και ο πέμπτος για απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.



Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζει τον εκβιασμό ο Ερντογάν: Δεν μπορούμε να κάνουμε με Σουηδία και Φινλανδία το λάθος που κάναμε με την Ελλάδα

Κλήθηκαν για κατάθεση οι δυο ψαράδες που είναι βασικοί ύποπτοι για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 14χρονο από τα Σεπόλια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης