Γλυκά Νερά: Μαζί με τον δολοφόνο των Σπετσών η μεταγωγή του Αναγνωστόπουλου - Το επόμενο δεκαήμερο η απόφαση
Μετά απο παραμονή ενος χρονου χρονου στον Κορυδαλλό, ο Μπάμπης Αναγνωστοπουλος αφήνει πίσω του το συγκεκριμένο κατάστημα
Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα
Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα αποφασιστεί η «τύχη» τουΜπάμπη Αναγνωστόπουλου, για την μεταγωγή του από τον Κορυδαλλο σε σωφρονιστικό κατάστημα προκειμένου να εκτίσει την ισόβια ποινή που επεβλήθη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και του κουταβιου της οικογένειας, της Ρόξυ.
Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν οτι μετά την καταδίκη, πρωτόδικα, του συζυγοκτονου των Γλυκών Νερών, ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, έχει έρθει σε επαφή με την εισαγγελία προκειμένου να αποφασιστεί σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα οδηγηθεί.
Μαζί με τον 33χρονο πιλοτο, θα μεταχθεί και ο 24χρονος γιος του καθηγητή του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου, ο οποιος κατηγορείται για τη δολοφονία του 26χρονου Σπετσιώτη, Γρηγόρη Θυμαρά, στις 21 Νοεμβριου του 2020 στην περιοχή Αγριόπετρες Σπετσων.
Έτσι, αυτό που αναμενεται είναι η απόφαση του κ. Παπαθανασιου και το βέβαιο είναι οτι μετά απο παραμονή ενος χρονου χρονου στον Κορυδαλλό, ο Μπάμπης Αναγνωστοπουλος αφήνει πίσω του το συγκεκριμένο κατάστημα για να μετακομίσει σε άλλες φυλακές.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς