Κύπρος: Εκτός επιτελείου Χριστοδουλίδη ο Φλέσσας μετά τη λογοκλοπή ομιλίας
Ο σύμβουλος επικοινωνίας έφυγε από την ομάδα μετά την αποκάλυψη κοινών σημείων με ομιλία Κασουλίδη
Μανώλης Καλατζής
Ο τέως υπουργός εξωτερικών και υποψήφιος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διέκοψε την συνεργασία του με την επικοινωνιακή ομάδα του Γιώργου Φλέσσα, μόλις ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία.
Ο λόγος ήταν η λογοκλοπή της ομιλίας που είχε κάνει ο Ιωάννης Κασουλίδης το 2008, από την οποία χρησιμοποιήθηκαν εκτεταμένα αποσπάσματα στην προχθεσινή ομιλία του Νίκου Χριστοδουλίδη, κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του.
Βίντεο από τα κοινά σημεία στις δύο ομιλίες:
Ο Γιώργος Φλεσσας ήταν ο επικοινωνιολολογος και του Ιωάννη Κασουλίδη το 2008.
Το γεγονός της λογοκλοπής αξιοποιηθηκε δεόντως από τους αντιπάλους του κ. Χριστοδουλίδη.
Επισήμως αναφέρεται πως ο κ. Φλέσσας υπέβαλε την παραίτηση του ή όποια έγινε αποδεκτή.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.