Πιο συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης στοχευμένης δράσης συγκρότησε εννέα συνεργεία και από τις πρωινές ώρες της 09/05/2022 έως την 13/05/2022 πραγματοποίησε ελέγχους στην περιοχή της Αττικής και συγκεκριμένα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου (Ν.Ε.Ο.Α.Κ.), στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Ν.Ε.Ο.Α.Λ.) και στην Αττική Οδό.
Κατά τη διάρκεια του πενθήμερου ελέγχου βεβαιώθηκαν συνολικά 922 παραβάσεις μόνο για κίνηση στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.).
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα για την διασφάλιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ο κ.Θεοδωρικάκος ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα των ελέγχων της Τροχαίας Αττικής και ζήτησε αυτοί να ενταθούν, ιδίως για παραβιάσεις των Λ.Ε.Α., οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ, διενέργεια αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία δυστυχήματα-ατυχήματα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών: «Οι εκτεταμένοι έλεγχοι της Τροχαίας εντείνονται με σχέδιο και αποτελεσματικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.