Παλαιό Φάληρο: Μαχαιριές είχε δεχθεί η ηλικιωμένη που βρέθηκε νεκρή - Έχει συλληφθεί ο γιος της

Παλαιό Φάληρο: Μαχαιριές είχε δεχθεί η ηλικιωμένη που βρέθηκε νεκρή - Έχει συλληφθεί ο γιος της

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο ο γιος να σκότωσε την ηλικιωμένη και στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο σπίτι - Έχει συλληφθεί και ανακρίνεται - «Τις τελευταίες ημέρες ήταν σαν να είχε χάσει τα μυαλά του», λέει μάρτυρας

mitroktonos-palaio-faliro
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την πυρκαγιά στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου που στοίχισε τη ζωή σε μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 78χρονη φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και για αυτό το λόγο έχει συλληφθεί ο 48χρονος γιος της ο οποίος απεγκλωβίστηκε από το φλεγόμενο διαμέρισμα και ανακρίνεται ως ύποπτος.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και συγκεντρώνουν καταθέσεις προκειμένου να διαπιστώσουν αν η ηλικιωμένη πέθανε από τη φωτιά ή έπεσε θύμα δολοφονίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το  ενδεχόμενο ο γιος να δολοφόνησε την ηλικιωμένη και στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα εντόπισαν ένα σουγιά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στη διπλοκατοικία επί της οδού Σολωμού 53 ενώ για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 12 πυρόσβεστες με 3 οχήματα.

IMG_20220514_053144
IMG_20220514_053041
IMG_20220514_053108
IMG_20220514_054609


Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρή την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια απεγκλώβισαν το γιο της ο οποίος βρισκόταν στο φλεγόμενο διαμέρισμα.

Οι διαδώστες του ΕΚΑΒ του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες όμως λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

«Τις τελευταίες ημέρες ήταν σαν να είχε χάσει τα μυαλά του» - Η μαρτυρία που εξετάζει η αστυνομία για τη φωτιά στο Φάληρο

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μάρτυρας-κλειδί θεωρείται ένας αλλοδαπός ο οποίος εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειας.

Ο ίδιος φέρεται να έχει καταθέσει πως ο 48χρονος «μια εβδομάδα τώρα δεν ήταν καλά. Είχε ψυχολογικό πρόβλημα, χανόταν, έκλαιγε. Πηγαίναμε για δουλειά και ήταν σαν να είχε χάσει τα μυαλά του».

Ο αλλοδαπός κατέθεσε, επίσης, πως ο 48χρονος εργοδότης του ούτε έπινε και ούτε έκανε χρήση ναρκωτικών. Πρόσφατα, είχε χάσει τον πατέρα του και εμένε με τη μητέρα του καθώς είναι χωρισμένος ενώ έχει και δύο παιδιά.

Ένα ακόμη στοιχείο που εξετάζουν οι αρχές είναι ένας σουγιάς που βρέθηκε μέσα στο καμένο σπίτι και οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν ώστε να εξακριβώσουν αν συνδέεται με το θάνατο της 78χρονης.


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά στο Παλαιό Φάληρο - Συνελήφθη ο γιος της

Βουτιά θανάτου στη Μαγιόρκα: Τουρίστας πήδηξε από ύψος 25 μέτρων και σκοτώθηκε - Τον τραβούσε βίντεο η σύντροφός του

Ολοκληρώνεται το παζλ της δολοφονίας της Τζωρτζίνας - Οι μαρτυρίες που «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης