Αναστάτωση επικράτησε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όταν έφτασε μικρό παιδί με δηλητηρίασηαπό απορρυπαντικό πλυντηρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής όταν ένα κορίτσι μόλις τεσσάρων ετών ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και κατάπιε ποσότητα απορρυπαντικού για το πλυντήριο.
Ευτυχώς οι γονείς κατάλαβαν αμέσως το συμβάν και έτρεξαν το 4χρονο κορίτσι στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.
Εκεί, αφού εξετάστηκε και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οι γιατροί έκριναν ως επείγουσα τη διακομιδή της συνοδεία γιατρού στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).