Δέμα με 1.000 χάπια Ecstasy επέστρεψε στην Χαλκίδα

Δέμα με 1.000 χάπια Ecstasy επέστρεψε στην Χαλκίδα

Το δέμα είχε φερόμενο ως παραλήπτη έναν άνδρα σε χώρα του εξωτερικού, ο οποίος όμως δεν το παρέλαβε και επιστράφηκε στο ταχυδρομείο από το οποίο είχε σταλεί.

XAPISS
Ένα δέμα που περιείχε συνολικά 997 ναρκωτικά χάπια Ecstasy και είχε ταχυδρομηθεί την 1η Μαρτίου από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που είχε εξαρθρώσει η Ασφάλεια Χαλκίδας πριν από τρεις εβδομάδες, εντοπίστηκε στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην πόλη της Εύβοιας!

Το δέμα είχε φερόμενο ως παραλήπτη έναν άνδρα σε χώρα του εξωτερικού, ο οποίος όμως δεν το παρέλαβε και επιστράφηκε στο ταχυδρομείο από το οποίο είχε σταλεί. Με εισαγγελική παραγγελία, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας το κατέσχεσαν το πρωί της Δευτέρας, το αποσφράγισαν και βρήκαν μέσα δέκα νάιλον συσκευασίες με τα ναρκωτικά χάπια.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα, ήταν μια ακόμη αποστολή του που κυκλώματος είχε εξαρθρωθεί στις 19 Απριλίου, το οποίο ταχυδρομούσε ναρκωτικά και αναβολικές ουσίες με προορισμό χώρες του εξωτερικού. Τον περασμένο Φεβρουάριο και Απρίλιο, είχαν κατασχεθεί στο Σικάγο και άλλες αρχές του εξωτερικού συνολικά πέντε δέματα που είχαν ταχυδρομήσει τα μέλη του κυκλώματος και περιείχαν πάνω από 500 γραμμάρια κεταμίνης και 248 χάπια Ecstasy.

Χάρη στην διεθνή αστυνομική συνεργασία, οι άνδρες της Ασφαλείας Χαλκίδας συνέλαβαν δυο μέλη του κυκλώματος και αναζητούν ακόμη ένα, που ταχυδρομούσαν από τον Φεβρουάριο δέματα με ναρκωτικά και αναβολικά σε διάφορες χώρες. Σε ένα από αυτά, είχε βρεθεί ένας δορυφορικός αποκωδικοποιητής, ο οποίος αποσυναρμολογήθηκε και βρέθηκαν κρυμμένα στο εσωτερικό του 120 ναρκωτικά χάπια, 885,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 141 χάπια Ecstasy, ένα γραμμάριο ecstasy σε κρυσταλλική μορφή, 184 δισκία, 82 φιαλίδια και οκτώ σύριγγες με αναβολικές ουσίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

ΝΔ: Ο Μητσοτάκης στην Πολιτική Επιτροπή και το κόμμα «ζεσταίνεται»

Οι ΗΠΑ περιμένουν ρωσική επίθεση στην Υπερδνειστερία και η Ευρώπη ενεργειακό σοκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης