Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μου κάνει κακό αυτή η σχέση», έγραφε στις σημειώσεις της η Καρολάιν Κράουτς

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μου κάνει κακό αυτή η σχέση», έγραφε στις σημειώσεις της η Καρολάιν Κράουτς

Εκτός από τις σημειώσεις ήρθαν στο φως δεκάδες βίντεο που εντοπίστηκαν στο κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Σε αυτά προβάλλονται η Καρολάιν, η  μικρή Λυδία καθώς και στιγμιότυπα από την επαγγελματική του ζωή

karolain_kroouts
Νέες πληροφορίες σχετικά με τη σχέση που είχαν η Καρολάιν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έρχονται στην επιφάνεια. Σύμφωνα με το Star από τις σημειώσεις που κρατούσε στο κινητό της τηλέφωνο η 20χρονη φαίνεται ότι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από το 2019.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς εκείνης της χρονιάς η Καρολάιν αναφέρει στις σημειώσεις της: «Τσακώθηκα με τον Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδερφή μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω να είμαι με τον Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

Η κοπέλα είναι ερωτευμένη, θέλει να φύγει γιατί δεν είναι ευτυχισμένη και αυτό αποτυπώνεται στις σημειώσεις της. Τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ ακόμη είναι έγκυος, αναφέρει: «Τον αγαπάω αλλά δεν είμαι χαρούμενη. Δεν θα με αφήσει να φύγω όμως έτσι. Έπρεπε να έχω φύγει πριν του πω ότι είμαι έγκυος. Τώρα χωρίς χρήματα δεν μπορώ να πάω πουθενά και θα μου πάρει χρόνο μέχρι να μαζέψω αρκετά για να φύγουμε. Το άλλο θέμα είναι το που θα πάω και πως θα φύγω με τη μικρή».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjvhzdva34ix)

Την ίδια ώρα νεέα ντοκουμέντα από την κοινή ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κράουτς έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα το Star Channel παρουσιάζει υλικό που κατέγραφε στο κινητό του τηλέφωνο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Ντουμπάι. 

Σε ένα από τα βίντεο που έχει καταγράψει ο Αναγνωστόπουλος φαίνεται η Καρολάιν να κολυμπάει στην πισίνα, να βγαίνει από αυτή και να κινείται προς το μέρος του.  Μάλιστα σε εκείνο  το ταξίδι είχαν μαζί τους και τη μικρή Λυδία. Η Καρολάιν την κρατούσε στην αγκαλιά της και δεν την αποχωριζόταν στιγμή ενώ έπαιζε μαζί της μέσα στην πισίνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατέγραφε συνεχώς την Καρολάιν να κοιμάται αγκαλιά με τη μικρή Λυδία αλλά και να την βγάζει βόλτα με το καρότσι, ενώ στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν δεκάδες βίντεο τόσο με την άτυχη 20χρονη όσο και την κορούλα της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjvhximjj0pl)
Κλείσιμο

Σε ένα άλλο βίντεο που τραβάει και πάλι ο πιλότος φαίνεται αρχικά ο ίδιος, έχοντας σε μάρσιπο το παιδί, και στη συνέχεια τραβά την Καρολάιν αλλά και τη Ρόξι το σκύλο που επίσης κατηγορείται ότι θανάτωσε. Ακούγεται η φωνή της άτυχης κοπέλας και στο τέλος στρέφει και πάλι τον φακό στον ίδιο.

Πάντως τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα πριν τη δολοφονία, η Καρολάιν, σύμφωνα με τις καταθέσεις έδειχνε θλιμμένη και αυτό αποτυπωνόταν στην κάμερα. Επιπλέον στο κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου βρέθηκαν δεκάδες βίντεο από τη δουλειά του με πτήσεις αλλά και συναδέλφους του.

Σημειώνεται πως ο πιλότος κάθεται αύριο Τρίτη και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ κατά τη διάρκεια της απολογίας του θα κληθεί να εξηγήσει πως έφτασε στο σημείο να πνίξει τη σύζυγό του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι αλλά και να σκοτώσει τη σκυλίτσα τους τη Ρόξι.



Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν στην Πάργα αλλά αρνήθηκε να εξεταστεί

Πυροβολισμοί εναντίον φρουρών σε εκλογικό κέντρο στις Φιλιππίνες - Τρεις νεκροί

Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους ηλικιωμένους στη Μονεμβασιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης