Διαβατά: «Ήταν κακοποιητικός και όπλισε το χέρι μου» είπε ο 22χρονος που σκότωσε τον πατέρα του με καραμπίνα

Διαβατά: «Ήταν κακοποιητικός και όπλισε το χέρι μου» είπε ο 22χρονος που σκότωσε τον πατέρα του με καραμπίνα

Ο 22χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη – Φέρεται ότι είχε άγριο καβγά με τον πατέρα του μέσα στο σπίτι τους το βράδυ του Σαββάτου – Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου μιλά για μια τραγική οικογενειακή ιστορία – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

patroktonos_thess_xrt
Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε πίσω από τη δολοφονία του 46χρονου Ρομά που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον οικισμό Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.

Το θύμα εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του έχοντας μια σφαίρα από κυνηγετικό όπλο καρφωμένη στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ την αστυνομία ειδοποίησε συγγενικό του πρόσωπο στις 02.30.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο δράστης είναι ο 22χρονος γιος του θύματος, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως χθες το μεσημέρι στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Γιος και πατέρας φαίνεται πως είχαν άγριο καβγά αργά το βράδυ του Σαββάτου εντός της οικίας τους, με τον 22χρονο να παίρνει στα χέρια του την καραμπίνα και να πυροβολεί στο κεφάλι τον 46χρονο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στον εισαγγελέα ο 22χρόνος πατροκτόνος


Κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα επικαλείται ο συνήγορος υπεράσπισης

Κλείσιμο
Ο νεαρός οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και στη συνέχεια παραπέμφθηκε σε ανακριτή από όπου ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Θεόδωρος Τσιντεμίδης, πρόκειται για μια τραγική οικογενειακή ιστορία η οποία εξελίχθηκε εξαιτίας της κακοποιητικής συμπεριφοράς η οποία υπήρχε από την πλευρά του πατέρα, υποστηρίζοντας ότι «όλα αυτά δεν είναι σενάρια της υπεράσπισης αλλά στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία και θα ενισχυθούν με μαρτυρικές καταθέσεις». Ο ίδιος τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση είναι αδικαιολόγητη η συμπεριφορά του και έδειξε άμεσα την μετάνοια του καθώς παραδόθηκε αυτοβούλως στην αστυνομία και εξιστόρησε την εκδοχή του.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιντεμίδη, η πλευρά της υπεράσπισης αναμένεται να προτείνει μάρτυρες που θα καταθέσουν σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα. Αυτό που ανέφερε ο 22χρονος είναι ότι ο πατέρας του ήταν το πρόσωπο που ουσιαστικά όπλισε το χέρι του.

Δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου


thess_patroktonos__3_
thess_patroktonos__2_




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν κράτησε κλειστά χαρτιά στην Κόκκινη Πλατεία - Γιατί «κόπηκε» η χαμηλή πτήση του Doomsday


Επιστρατεύται υψηλή τεχνολογία για να εντοπιστεί η αίτια θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα


Μητέρα προσπάθησε να αυτοκτονήσει σε ΚΕΠ στα Γιάννενα μπροστά στα δύο παιδιά της!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης