Μπαράζ ρευματοκλοπών σε ολόκληρη τη χώρα!

Μπαράζ ρευματοκλοπών σε ολόκληρη τη χώρα!

Οι αρχές προχώρησαν σε 14 συλλήψεις μόλις σε δύο περιστατικά σε Ηλεία και Κιλκίς

ρευμα6208
Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι επιτήδειοι από διάφορες περιοχές της χώρας, που σκαρφίζονται τρόπους για να γλιτώσουν από την “δαγκάνα” της Δ.Ε.Η., αποφεύγοντας να πληρώνουν όχι μόνο την περιβόητη “ρήτρα αναπροσαρμογής”, αλλά και ολόκληρο τον λογαριασμό, βάζοντας όμως σε κίνδυνο τη ζωή τους!

Μόνο σε μια περιοχή του Κιλκίς, συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας και της Ο.Π.Κ.Ε. έξι άνδρες, καθώς διαπιστώθηκε ότι τροφοδοτούσαν με ηλεκτρικό ρεύμα τα σπίτια τους κλέβοντάς το από έναν στύλο με την χρήση αυτοσχέδιων καλωδίων στα οποία είχαν προσαρμόσει μεταλλικό γάντζο! Το ζήτημα είναι ότι αυτού του είδους οι αυτοσχέδιες κατασκευές για την ρευματοκλοπή αποτελούν εστίες κινδύνου, καθώς μπορεί εύκολα να προκαλέσουν ηλεκτροπληξία στους χρήστες ή, ακόμη, βραχυκύκλωμα και πυρκαγιά.

Kilkis-revmatoklopi


Με μια παρόμοια μέθοδο ρευματοδοτούσαν παράνομα τις κατοικίες τους σε καταυλισμούς στην Ηλεία άλλα οκτώ άτομα, αποφεύγοντας να καταγράφεται η ενέργεια που κατανάλωναν. Όμως, με τη συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ, συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι δράστες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς κι οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς με την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεράπων ιατρός Μαλένας: «Δύο ώρες πριν πεθάνει το παιδί έπαιζε και περπατούσε, δεν μπορεί να είχε ηπατική ανεπάρκεια»

To αεροπλάνο του Πούτιν για τη «συντέλεια του κόσμου» και ο συμβολισμός του στην παρέλαση της 9ης Μαΐου

ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ; Αύριο αποφασίζουν την ονομασία τα μέλη του κόμματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης