Επεισόδια σημειώθηκαν στην πορεία μνήμης του Ζακ Κωστόπουλου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Πάτρα.
Παρά την ειρηνική διαδήλωση δεκάδων συγκεντρωμένων, ομάδα αγνώστων, που πιθανόν εντάσσεται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, επιτέθηκε σε διμοιρία των ΜΑΤ, έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο.
Η ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε πέτρες εναντίον των αστυνομικών, με εκείνους να απαντούν με φωτοβολίδες κρότου λάμψης.
Για λίγη ώρα στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τους διαδηλωτές να αποχωρούν λίγα λεπτά μετά, προς το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events