«Αδιανόητο, δεν μπορώ να το πιστέψω» - Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης από τη Θεσσαλονίκη

«Αδιανόητο, δεν μπορώ να το πιστέψω» - Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης από τη Θεσσαλονίκη

«Δεν γνωρίζουμε τίποτα για το τι πραγματικά έγινε, τίποτα. Γι’ αυτό κινηθήκαμε νομικά, ώστε να μάθουμε την αλήθεια», είπε η μάνα - «Θα ζητηθούν ευθύνες», λέει η γιαγιά της μικρής

nosoko123
«Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη». Συγκλονίζει η μητέρα της 3χρονης που κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

«Δεν γνωρίζουμε τίποτα για το τι πραγματικά έγινε, τίποτα. Γι’ αυτό κινηθήκαμε νομικά, ώστε να μάθουμε την αλήθεια», είπε μιλώντας στο thesstoday.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα ακόμα και τώρα κανείς δεν δίνει στην οικογένεια μια σαφή απάντηση για το τι πραγματικά συνέβη. «Θα ζητηθούν ευθύνες. Δεν ξέρουμε καν τίποτα, ακόμη. Το θέμα όμως δεν θα σταματήσει εδώ», λέει από την πλευρά της η γιαγιά της μικρής και προσθέτει: «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε και γιατί καθυστέρησαν τόσο πολύ οι γιατροί, λόγω Πάσχα».

Σημειώνεται ότι οι γονείς του παιδιού κατέθεσαν μήνυση στο Α.Τ. Τούμπας, εκφράζοντας υποψίες περί ιατρικού λάθους. «Οι εξετάσεις που ήταν να γίνουν, όλο αναβάλλονταν και όταν τις ξεκίνησαν, ήταν ήδη πολύ αργά», αναφέρει η γιαγιά του κοριτσιού, με τον παππού να συμπληρώνει: «Το παιδί ψηνόταν στον πυρετό και αυτοί το… έψαχναν. Ακόμη στο ψάξιμο είναι».

Όλα αυτά, όμως, σύμφωνα με την οικογένεια του κοριτσιού, θα συζητηθούν με τον δικηγόρο, Νίκο Διαλυνά και την τεχνική σύμβουλο που έχουν ορίσει, Κατερίνα Αποστολίδου, ώστε να εξαντληθεί κάθε πιθανό σενάριο για τα αίτια του θανάτου του παιδιού. «Θα ξεψαχνιστούν όλα. Δεν θα μείνει τίποτα κρυφό. Είναι τραγικό, πιο τραγικό δεν γίνεται» επισημαίνει η γιαγιά, που είδε το εγγονάκι της να φεύγει από τη ζωή τόσο πρόωρα, ενώ νοσηλευόταν επί δέκα ημέρες σε ένα από μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Σε εργαστήρια οι βιοχημικές εξετάσεις της 3χρονης

Υπενθυμίζεται ότι σε εξειδικευμένα ιατρικά εργαστήρια για να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να σταλούν οι βιοχημικές εξετάσεις του αδικοχαμένου κοριτσιού. «Δεν έχουμε πλήρη ιατρικό φάκελο, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το παιδί υπέστη εγκεφαλικό πνευμονικό οίδημα», ανέφερε η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας, Κατερίνα Αποστολίδου.

Πηγή: ThessToday

Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Ντινόπουλο

Οι φιλορώσοι στην Υπερδνειστερία κατηγορούν την Ουκρανία για νέα επίθεση με UAV

Άστατος ο καιρός και σήμερα με βροχές και σποραδικές καταιγίδες - Πού θα είναι εντονότερα τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης