Η ανάρτηση της Αννίτας Ναθαναήλ για την Ιωάννα: «Πόση δύναμη και κουράγιο κρύβεται μέσα σου; Είσαι σύμβολο»

Η ανάρτηση της Αννίτας Ναθαναήλ για την Ιωάννα: «Πόση δύναμη και κουράγιο κρύβεται μέσα σου; Είσαι σύμβολο»

«Συνοδοιπόρο στη ζωη πρέπει να έχουμε την ελπίδα.. για να καταφέρνουμε να ξεπερνάμε στεναχώριες, κλάματα, χειρουργεία… για να σηκωνόμαστε ξανά μετά την πτώση», είχε γράψει νωρίτερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο  Ιnstagram

IOANNA_PALIOSPYROY
Μηνύματα αγάπης και υποστήριξης λαμβάνει τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρουμετά την απόφασή της να βγάλει τη μάσκα και να εμφανιστεί δημοσίως χωρίς αυτή.

Ανάμεσα σε όσους επαινούν τη δύναμη της Ιωάννας που είδε τη ζωή της να αλλάζει μετά την επίθεση με το βιτριόλι είναι και η Αννίτα Ναθαναήλ που όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στο πλευρό της και τη βοηθά εμπράκτως.

«Πόση δύναμη και κουράγιο κρύβεται μέσα σου; Είσαι σύμβολο αγαπημένη μου Ιωάννα», έγραψε η Αννίτα Ναθαναήλ στον λογαριασμό της στο Twitter αναρτώντας μια φωτογραφία από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» όπου θα προβληθεί σήμερα σε επανάληψη.



Λίγο νωρίτερα και η ίδια η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε αναρτήσει μία νέα της φωτογραφία με ένα μήνυμα προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κλείσιμο
Η γυναίκα που έβγαλε τη μάσκα και καθήλωσε το κοινό με το θάρρος και την ειλικρίνειά της στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη,  «Πρωταγωνιστές» έστειλε ένα ακόμα μήνυμα δύναμης στο κοινό της, μέσω των social media και υπενθύμισε πως σήμερα η συνέντευξή της θα προβληθεί σε επανάληψη στον Alpha.

Αν και η φωτογραφία, που ανάρτησε τη δείχνει σε μία ενδεχομένως δύσκολη στιγμή, στη λεζάντα της δημοσίευσής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τονίζει τη σημασία της «ελπίδας» στη ζωή ενός ανθρώπου.

Όπως εξηγεί, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, μόνο με την ελπίδα κατάφερε να ξεπεράσει τον πόνο και τη στεναχώρια.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Συνοδοιπόρο στη ζωη πρέπει να εχουμε την ελπίδα.. για να καταφέρνουμε να ξεπερνάμε στεναχώριες, κλάματα, χειρουργεία… για να σηκωνόμαστε ξανά μετά την πτώση. Αν έχεις φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Ο Σταύρος λέει πως "Η συνωμοσία του καλού κανει θαύματα". Ένα τέτοιο θα δούμε ξανά απόψε με την επανάληψη της εκπομπής "Πρωταγωνιστές"».

Δείτε την ανάρτησή της:




Ειδήσεις σήμερα


Μετά την Πισπιρίγκου, ήρθε η ώρα να καταθέσει και ο Μάνος για την Ίριδα και τη Μαλένα

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πότε αναμένεται βελτίωση του καιρού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης