Καταγγελίες για «κόντρες» που οδήγησαν στην καραμπόλα στην Βουλιαγμένη

Καταγγελίες για «κόντρες» που οδήγησαν στην καραμπόλα στην Βουλιαγμένη

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες - Τραυματίστηκαν ελαφρά οι επιβαίνοντες - Για αρκετή ώρα ο δρόμος είχε «μπλοκάρει»

279507205_10228788588086088_5060883794621209800_n
Από θαύμα δεν ήταν μοιραία η τροχαία καραμπόλα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένη το μεσημέρι της Κυριακής. Τα αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές από την σφοδρότητα της σύγκρουσης ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά και επιβάτες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δύο οχήματα έκαναν κόντρες και έχασαν τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν ζωές. «Ευτυχώς που δεν είχαμε θύματα, είναι εγκληματίες» ακούγεται να λέει ένας πολίτης που βρέθηκε στο σημείο ενώ ένας άλλος σημείωνε «με όριο ταχύτητας 70χλμ/ώρα ήρθε με βελτιωμένο αυτοκίνητο με 800 άλογα να κάνει τον μάγκα με έναν άλλον».

«Θα φας ξύλο, όχι από την αστυνομία αλλά από εμάς» ανέφερε ένας άλλος – πιθανότατα οδηγός οχήματος που ενεπλάκη άθελά του στο συμβάν – προς τον οδηγό ενός μαύρου Audi το οποίο φέρεται να είναι ένα από τα δυο οχήματα τα οποία έκαναν κόντρες σύμφωνα με τις καταγγελίες των υπόλοιπων.

«Ακούσαμε ότι έκαναν κόντρες, πέρασε το ένα αυτοκίνητο και καρφώθηκε πάνω σε ένα άλλο. Μετά έπεσαν κι άλλα από πίσω» ανέφερε ένας ακόμα μάρτυρας.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα δυο πρώτα οχήματα της καραμπόλας έκαναν κόντρα, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο του ατυχήματος και το ένα να χάσει τον έλεγχο να τρακάρει και στη συνέχεια το ένα να πέφτει πάνω στο άλλο από πίσω.

Συμβαίνει τώρα δυστυχώς..

Posted by Stelios Papadakis on Sunday, May 1, 2022
Κλείσιμο

Το σφοδρό τροχαίο ατύχημα συνέβη περίπου στις 15:40 και προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο παραλιακό μέτωπο στα Νότια Προάστια της Αττικής. Είναι ενδεικτικό πως το μποτιλιάρισμα ξεκίνησε από το Ασκληπιείο της Βούλας και επεκτάθηκε για αρκετά χιλιόμετρα.

Ο τελευταίος οδηγός έφυγε λίγο πριν τις 19:00 από το σημείο. Ήταν ο οδηγός του μαύρου Audi που ήρθε σε «αντιπαράθεση» με άλλο αυτοκίνητο, το οποίο έφυγε από το σημείο και συνέχισε προς τα Λιμανάκια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Το ατύχημα, που συνέβη στην περιοχή της Βουλιαγμένης, είχε εμπλοκή πέντε οχημάτων και τέσσερις τραυματίες, με τις εικόνες που που αποτυπώθηκαν σε βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο forum 3Β να είναι ενδεικτικές τόσο για τη σφοδρότητα των συγκρούσεων όσο και για το χάος που προκλήθηκε στη συνέχεια.  


Ειδήσεις σήμερα

Πόλεμος στην Ουκρανία - Μαριούπολη: «Η κόλαση είναι εδώ» λέει ο δήμαρχος

Μπιλ Γκέιτς: Ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα από την πανδημία

Η τελευταία συνέντευξη του Ίβιτσα Όσιμ στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: «Εγώ, ο «καπετάνιος» και ο Σαραβάκος 25 χρόνια μετά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης