Ξάνθη: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη και της απέσπασαν 17.000 ευρώ μέσα σε σακούλα
Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα μέσω του οποίου ενημερώθηκε ότι συγγενικό της πρόσωπο πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι στις 30 Απριλίου 2022 εξαπάτησαν ηλικιωμένη ημεδαπή στη Ξάνθη.
Συγκεκριμένα, άγνωστος δράστης τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη, προφασιζόμενος ότι συγγενικό της πρόσωπο χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση, πείθοντάς την να εναποθέσει το χρηματικό ποσό των 17.000 ευρώ σε σακούλα, τα οποία παρέλαβε άγνωστος συνεργός του. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας