Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια χθες με 11.103 επιβάτες να αναχωρούν από τον Πειραιά - Δεμένα αύριο τα πλοία

Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια χθες με 11.103 επιβάτες να αναχωρούν από τον Πειραιά - Δεμένα αύριο τα πλοία

Αυξημένη και σήμερα η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας - Αύριο η 24ωρη απεργία της ΠΝΟ για την Εργατική Πρωτομαγιά

peiraias_eksodos_triimero_xr
Αυξημένη είναι και σήμερα η επιβατική κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω της εξόδου των επιβατών καθώς η αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρθηκε φέτος τη Δευτέρα 02/05.

Το λιμενικό σώμα, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση επιβατών και οχημάτων, ενώ όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να είναι νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο (30/04) 13 απόπλοι πλοίων, 16 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, 10 από το λιμάνι της Ραφήνας και 8 από το Λαύριο.

Χθες Παρασκευή (29/04) στο λιμάνι του Πειραιά η κίνηση ήταν αυξημένη, ενώ πραγματοποιήθηκαν 16 απόπλοι πλοίων και αναχώρησαν 11.103 επιβάτες,1.786 ΙΧ οχήματα 790 φορτηγά και 382 δίκυκλα.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα 27 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 4.866 επιβάτες, 580 ΙΧ οχήματα, 35 φορτηγά και 189 δίκυκλα.

Από το λιμάνι της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν 9 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 3.175 επιβάτες,776 οχήματα 94 φορτηγά και 89 δίκυκλα. Από το λιμάνι του Λαυρίου έγιναν 9 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 1.483 επιβάτες,434 ΙΧ οχήματα 50 φορτηγά και 36 δίκυκλα.

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι αύριο 1η Μαϊου τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρη απεργίας που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.




Ειδήσεις σήμερα

Ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ σήμερα η πλατφόρμα Fuel Pass - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

Οξεία ηπατίτιδα: Μέσος όρος ηλικίας τα 3 χρόνια, λέει το CDC - Τα νέα κλινικά δεδομένα

Βήμα-βήμα πως «λοκάρουν» οι Έλληνες πιλότοι τα τουρκικά μαχητικά: Το λοκάρισμα και η κατάρριψη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης