Χίος: Επιτέθηκαν με μεταλλικά κλειδιά σε αστυνομικούς
Οι δυο «ζόρικοι» Έλληνες ακινητοποιήθηκαν και το πασχαλινό γλέντι είχε άδοξο τέλος γι' αυτούς, καθώς συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο τμήμα
Μάνος Τσαγκαράκης
Απροσδόκητη τροπή πήρε η επέμβαση αστυνομικών του τοπικού τμήματος σε ένα επεισόδιο με την συμμετοχή πολλών ατόμων σε μια περιοχή της Χίου, καθώς δυο από τους εμπλεκόμενους δεν δίστασαν να τους επιτεθούν και να προσπαθήσουν να τους τραυματίσουν.
Το επεισόδιο έγινε ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα και οι περίοικοι που είδαν διάφορα άτομα να έρχονται στα χέρια ειδοποίησαν την Αστυνομία. Όταν έφτασαν στο περιστατικό οι αστυνομικοί, έκαναν υποδείξεις στους εμπλεκόμενους, αλλά αυτό δεν... άρεσε σε δυο από αυτούς οι οποίοι αρνήθηκαν να συμμορφωθούν και τους επιτέθηκαν κρατώντας μεταλλικά κλειδιά και επιχείρησαν να τους χτυπήσουν με αυτά!
Τελικά, οι δυο “ζόρικοι” Έλληνες ακινητοποιήθηκαν και το πασχαλινό γλέντι είχε άδοξο τέλος γι' αυτούς, καθώς συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς