Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί αναβάλλεται το αίτημα αποφυλάκισης της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί αναβάλλεται το αίτημα αποφυλάκισης της

Oι συνήγοροι της έγκλειστης 33χρονης αποφάσισαν ν’ αλλάξουν στρατηγική, αναφέρουν πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας

roula_pispirigkou_new-2xr
Αλλάζουν όπως φαίνεται τα δεδομένα στο -απροσδόκητο για κάποιους- αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, σχεδόν ένα μήνα μετά την εντολή προσωρινής της κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ενώ αρχικά η «παράτολμη» νομικά πράξη τοποθετείτο χρονικά για πολύ πριν το Πάσχα, και κατόπιν θεωρούνταν πιθανή η υποβολή του αιτήματος αυτή την εβδομάδα (αφού προς αυτή την κατεύθυνση φέρεται να πίεζε και η ίδια η Πισπιρίγκου) όλα τώρα αλλάζουν, σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας.

Πέραν των τεχνικών εκθέσεων που εκπονούνται για την περίπτωση θανάτου της Τζωρτζίνας, το νέο «κλειδί» στο προαναγγελθέν αίτημα είναι πλέον άλλο: Πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρουν ότι οι συνήγοροι της έγκλειστης 33χρονης μάνας, αποφάσισαν ν’ αλλάξουν στρατηγική, χωρίς αυτό να οφείλεται σε κάποιο «εμπόδιο» ή σε κάποια διαφορετική δεύτερη σκέψη ως προς την τύχη που θα έχει το αίτημα αποφυλάκισης… με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Η αιτία είναι πως, όσο εξελίσσεται η εισαγγελική έρευνα για τα άλλα δύο νεκρά παιδιά, τη Μαλένα και την Ιριδα, αντιστοίχως και η ιατροδικαστική αναμόχλευση των θανάτων τους, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, πιθανά να είναι ικανά να ενισχύσουν το αίτημα. Βέβαια, υπάρχει και η άλλη εκδοχή. Να έχει αποφυλακιστεί η Ρούλα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και -αν προκύψει κάτι το ενοχοποιητικό- να συλληφθεί εκ νέου και να προφυλακιστεί πάλι, με ένα επιπλέον κατηγορητήριο.

Κατά συνέπεια η απόφαση δείχνει να έχει να παρθεί. Το αίτημα αποφυλάκισης δεν θα κατατεθεί αν δεν τελειώσει η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και του Ιατροδικαστικού διδύμου Καρακούκη – Καλογριά για τις απώλειες της Μαλένας και της μικρής Ιριδας.



Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με συμπλοκές ανηλίκων στον Εύοσμο – Βίντεο ντοκουμέντο

Καιρός: Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς - Πού θα βρέξει

Πώς έδρασαν οι εκτελεστές του «θείου Τζο» - Το σχέδιο των δραστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης