Ρόδος: Ανήλικος έκλεβε δίκυκλα και «άδειαζε» ντεπόζιτα άλλων!

Ρόδος: Ανήλικος έκλεβε δίκυκλα και «άδειαζε» ντεπόζιτα άλλων!

Έψαχνε... βενζίνη, για να μετακινείται - Ο 15χρονος συνελήφθη

mixanaki
Δεν έφτανε που έκλεβε κάθε μέρα και ένα δίκυκλο για να κάνει τις βόλτες του στη Ρόδο ένας ανήλικος Έλληνας, παραβίαζε και τα ντεπόζιτα άλλων μηχανών για να εξασφαλίζει τα... καύσιμα με τα οποία θα τα κινούσε! Όμως, εντοπίστηκε από περιπολία ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε..

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το μοτοποδήλατο που επέβαινε ήταν κλεμμένο και στην κατοχή του βρήκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Έτσι, συνέλαβαν τον 15χρονο δράστη που προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση. Εκεί, αποκαλύφθηκε είχε κλέψει δυο δίκυκλα τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη και είχε κλέψει βενζίνη από ένα τρίτο. Σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ δίωξη ασκήθηκε και στους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας του.

Ζευγάρι ξάφρισε εμπορεύματα από σούπερ μάρκετ

Πασχαλινά ψώνια χωρίς... έξοδα ήθελε να κάνει ένα ζευγάρι Ελλήνων, που μπήκαν ως πελάτες σε ένα σούπερ μάρκετ στην Άρτα και έκλεψαν διάφορα προϊόντα αξίας 80 ευρώ, το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής. Όμως, λίγο αργότερα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ τα κλεμμένα εμπορεύματα αποδόθηκαν στην επιχείρηση.

Ειδήσεις σήμερα

Γαλλικές εκλογές 2022: Στις κάλπες σήμερα η Γαλλία για το δεύτερο γύρο - Σε τροχιά επανεκλογής ο Μακρόν

Το πρώτο νεκρό παιδί από οξεία ηπατίτιδα ανακοίνωσε ο ΠΟΥ

Τζούλια Ρόμπερτς: Pretty Woman στα 50 και χωρίς λίφτινγκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης