Εκατοντάδες Ελληνες της Κωνσταντινούπολης και πολλοί επισκέπτες παρακολούθησαν το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής την περιφορά του Επιταφίου, στον ναό του Αγίου Δημητρίου στην Πρίγκηπο.
Το έθιμο αναβίωσε για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, από το 2004.
Οι πιστοί με κεριά στα χέρια ακολούθησαν την περιφορά στο μικρό νησί. Η χορωδία ακολουθούσε ψάλλοντας ύμνους σε μια κατανυκτική και συγκινητική ατμόσφαιρα.
Περιφορά Επιταφίου έγινε και στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς