Συναγερμός στην Κρήτη – Γυναίκα έπεσε σε γκρεμό στο Ρέθυμνο
Μία γυναίκα 55 ετών έχασε την ισορροπία της και έπεσε σε δύσβατο σημείο
Αμεση ήταν η κινητοποίηση στο ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη διάσωση μίας γυναίκας που έπεσε σε γκρεμό σε χωριό στο Ρέθυμνο.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 3 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μία γυναίκα 55 ετών έχασε την ισορροπία της και έπεσε σε δύσβατο σημείο, στον Πλάτανο Αμαρίου στο Ρέθυμνο.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.