Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Πέφτουν σε αντιφάσεις οι αδερφές Πισπιρίγκου για την Ίριδα - Δείτε βίντεο

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Πέφτουν σε αντιφάσεις οι αδερφές Πισπιρίγκου για την Ίριδα - Δείτε βίντεο

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είναι κατηγορηματική πως αυτή βρήκε το μωρό νεκρό στο κρεβάτι του στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου,  κάτι όμως που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που έχει πει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ειδικευόμενη παιδίατρο

pjimage__1_
Σε πλήρη αντίθεση με τα όσα λένε οι αδερφές Πισπιρίγκου αναφορικά με το ποιος βρήκε την 6 μηνών Ίριδα νεκρή στην κούνια της έρχεται η κατάθεση του παιδιάτρου της μικρής Τζωρτζίνας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star.

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει από το κελί της φυλακής πως είναι αθώα και μαζί με την αδελφή της ισχυρίζονται ότι εκείνες βρήκαν νεκρό το μωρό, η γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι η Ρούλα της είχε πει ότι το παιδί είχε βρει νεκρή την Ίριδα.

Μετά την κατάθεση της γιατρού το Star επικοινώνησε με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου ώστε να τοποθετηθεί και πάλι στο επίμαχο ζήτημα: ποιος βρήκε νεκρό το παιδί στην κούνια;

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjg5imy6y9v5)


Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είναι κατηγορηματική πως αυτή βρήκε το μωρό νεκρό στο κρεβάτι του στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου. Κάτι όμως που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που έχει πει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ειδικευόμενη παιδίατρο.

Κλείσιμο
Να σημειωθεί πως ένα μήνα μετά τον θάνατο της Ίριδας η Δήμητρα Πισπιρίγκου είχε ισχυριστεί σε τηλεφωνική επικοινωνία πως η μικρή Τζωρτζίνα κοιμόταν και πως αυτή ήταν που είδε το μωρό ακίνητο και με τα χείλη του μελανά.


Ειδήσεις σήμερα:

Λύσεις αναζητούν οι Αρχές για να παρακάμψουν την άρνηση της Πισπιρίγκου να αποκαλύψει τους κωδικούς της

Βροχές σήμερα στα δυτικά και βόρεια - Πάσχα με 25αρια

Φιλορώσοι αυτονομιστές λένε πως πήραν την Κρεμίμνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης