Αναζητούν ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε 76χρονο στην Αλίαρτο

Αναζητούν ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε 76χρονο στην Αλίαρτο

Τροχαίο με εγκατάλειψη τραυματία και στην Ξάνθη

ekav
Μαρτυρίες και πλάνα από κάμερες ασφαλείας αναζητούν οι αστυνομικοί του τμήματος Αλιάρτου, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό που συγκρούστηκε με μηχανή στην περιοχή Μούλκι και εγκατέλειψε αβοήθητο τον βαριά τραυματισμένο 76χρονο οδηγό της.

Το ατύχημα έγινε πρωί της Μεγάλης Δευτέρας όταν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο χτύπησε τη μηχανή με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να ανατραπεί. Ο οδηγός δεν σταμάτησε να βοηθήσει τον άτυχο ηλικιωμένο, αντίθετα τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο 76χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου, όμως κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Τροχαίο με εγκατάλειψη τραυματία και στην Ξάνθη

Παράλληλα με την έρευνα που διενεργεί η Τροχαία για να εντοπίσει έναν ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε τη μοτοσικλέτα ενός άνδρα στην Ξάνθη και τον τραυμάτισε σοβαρά, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί, οι συγγενείς του θύματος αναζητούν πληροφορίες για το τροχαίο με μήνυμά τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Το ατύχημα έγινε στις 11 τη νύχτα της Παρασκευής, όταν το άγνωστο όχημα συγκρούστηκε με τη μηχανή, με αποτέλεσμα ο οδηγός της να εκτιναχθεί σε απόσταση αρκετών μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη κατάγματα στο θώρακα και θλάση στους πνεύμονες και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης, ευτυχώς έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.




Ειδήσεις σήμερα:

Λύσεις αναζητούν οι Αρχές για να παρακάμψουν την άρνηση της Πισπιρίγκου να αποκαλύψει τους κωδικούς της

Βροχές σήμερα στα δυτικά και βόρεια - Πάσχα με 25αρια

Φιλορώσοι αυτονομιστές λένε πως πήραν την Κρεμίμνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης