Κακοκαιρία: Ξεπέρασε τα 70 χιλιοστά το ύψος βροχής στη Ζαγορά Πηλίου
Δείτε τον χάρτη του meteo με τις περιοχές στις οποίες καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής τη Μεγάλη Δευτέρα
Μεβροχερό καιρό ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα, αφού τη Δευτέρα σημειώθηκαν σημαντικά ύψη βροχής, αλλά και καταιγίδες στην Πελοπόννησο, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr και επαληθεύοντας την κατηγοριοποίηση των φαινομένων, αναφορικά με το Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης.
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, έως τις απογευματινές ώρες (18:00) της Μεγάλης Δευτέρας 18 Απριλίου, σημειώνονται βροχές σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής να καταγράφονται σε περιοχές του Πηλίου και της Πελοποννήσου.
Στον παρακάτω Χάρτη απεικονίζονται με χρωματική κλίμακα τα ημερήσια ύψη βροχής έως τις απογευματινές ώρες της Μεγάλης Δευτέρας 18/04 (διάστημα 00:00 – 18:00), ενώ επισημαίνονται ενδεικτικά τα ύψη βροχόπτωσης πέντε περιοχών. Το μεγαλύτερος ύψος καταγράφηκε στη Ζαγόρα Πηλίου, φτάνοντας στα 72mm.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη