Πάτρα: «Οι εξετάσεις της Μαλένας ήταν καθαρές, πώς γίνεται να πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια;», λέει η ογκολόγος της

Πάτρα: «Οι εξετάσεις της Μαλένας ήταν καθαρές, πώς γίνεται να πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια;», λέει η ογκολόγος της

«Μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα ένα παιδί άγγελο, ένα παιδί αστέρι, ήταν άρτια η κατάστασή της», είπε η γιατρός - Τι δήλωσε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη

malena_patra_art
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Η ογκολόγος που παρακολουθούσε τη μικρή Μαλένα, δήλωσε ότι «η αιτία θανάτου της δεν ήταν η ηπατική ανεπάρκεια».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η διευθύντρια του ογκολογικού τμήματος του «Αγλαΐα Κυριακού» και ογκολόγος της Μαλένας ήταν ο άνθρωπος που παρακολουθούσε το παιδί τις εννέα ημέρες που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Κατηγορηματικά λέει πως δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια, καθώς δεν υπήρχε καμία λειτουργική βλάβη στο συκώτι της Μαλένας.

Όπως είπε, 24 ώρες πριν τον θάνατο είχε γίνει βιοχημικός έλεγχος στο ήπαρ της Μαλένας, ο οποίος είχε βγει καθαρός, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή είχε άρτια κλινική εικόνα. «Πώς τότε υπάρχει ηπατική ανεπάρκεια», αναρωτήθηκε ρίχνοντας ουσιαστικά βέλη στην ιατροδικαστή.

Σε ερώτηση για το αν λόγω της χημειοθεραπείας θα μπορούσε να προκληθεί ηπατική ανεπάρκεια, εκείνη απάντησε: «Ακόμα και παιδιά που κάνουν χρόνια χημειοθεραπεία μπορεί να επηρεάζεται το ήπαρ, όμως έχουν άριστη ηπατική λειτουργία».

Μάλιστα, ήταν πολύ συγκινητικά τα λόγια της για την Μαλένα: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα ένα παιδί άγγελο, ένα παιδί αστέρι, ήταν άρτια η κατάστασή της». Τέλος, η ογκολόγος είπε δυο λόγια για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη: «Οι γονείς δεν μου έδωσαν ούτε λεπτό την εντύπωση ότι δεν ασχολούνταν με το παιδί. Αναμένω να καταθέσω στις αρχές».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cja7l61oflbt)
Κλείσιμο
 
Ειδήσεις σήμερα:

Τα καρέ της ζωής του Μάνου και της Ρούλας: Η εικόνα στα social media και η φριχτή αλήθεια

Yπαρκτή η ρωσική πυρηνική απειλή μετά τη βύθιση του Moskva και τις αλλεπάλληλες στρατιωτικές αποτυχίες του Πούτιν

Καιρός: Στους 24 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα, αφρικανική σκόνη από αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης