Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν την απόπειρα αυτοκτονίας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν την απόπειρα αυτοκτονίας

Η Ρούλα βρισκόταν, το βράδυ πριν από την απόπειρα, σε φιλικό σπίτι και γιόρταζε τα γενέθλια φίλης της - Την επόμενη μέρα την βρήκαν αναίσθητη, καθώς είχε καταναλώσει πολλά χάπια - Συμμαθήτρια της Ρούλας μιλά για τον χαρακτήρα της κατηγορούμενης - Κάνει λόγο για μια κτητική γυναίκα

roylapispir
Τη θυελλώδη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη επιβεβαιώνουν άνθρωποι που τους γνώριζαν καλά, ενώ συμμαθήτρια της κατηγορούμενης αναφέρεται στη βραδιά πριν από την απόπειρα αυτκτονίας.

Στο μεταξύ, συνεχείς είναι οι έρευνες των αρχών για να διαπιστωθούν τα κίνητρα της 33χρονης που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ απασχολεί την αστυνομία και η σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη. 

Σε αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star, εμφανίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου το βράδυ προτού προχωρήσει σε απόπειρα αυτοκτονίας.




Κλείσιμο
Η Ρούλα βρισκόταν σε φιλικό σπίτι και γιόρταζε τα γενέθλια φίλης της τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου. Ήταν μόλις 23 ετών και όλα έδειχναν καλά. Έφυγε από το πάρτι, όμως την επόμενη μέρα την βρήκαν αναίσθητη, καθώς είχε καταναλώσει πολλά χάπια. Είχε προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή της, καθώς είχε χωρίσει με τον τότε σύντροφό της.

«Eίχε στεναχωρηθεί και εννοείται με είχε ενοχλήσει. Της είχα πει "μην κάνεις βλακείες", προσπάθησα να την παρηγορήσω, της έλεγα ότι δεν τελείωσε και ο κόσμος και υπάρχουν πολλοί άντρες. Είχα πειστεί ότι δε θα έκανε κάτι, πάραυτα το έκανε» λέει η τότε φίλη της Ρούλας που την βρήκε αναίσθητη.

Συμμαθήτριά της περιγράφει αποκλειστικά στο Star τον χαρακτήρα της τελευταίας σε νεαρή ηλικία. Κάνει λόγο για μια γυναίκα κτητική που ήθελε να τραβά τα βλέμματα. Στη συνέχεια, η σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη ήταν θυελλώδης.

«Ήταν αρκετά εγωκεντρική προσπαθούσε να είναι λίγο πιο μπροστά από τις άλλες κοπέλες... Για αυτήν ήταν ο Θεός της, αυτόν τον Θεό πίστευε και κανέναν άλλον. Ήταν κάτι παθολογικό. Δεν τον άφηνε ποτέ να είναι μόνος, πάντα ήταν μαζί. Στα γήπεδα, στις καφετέριες, νυχτερινή διασκέδαση. Ήταν ο φρουρός του. Αν τον κοίταγε μια άλλη γυναίκα θα αγριοκοίταγε και θα έπιανε το Μάνο, θα χόρευε μαζί του θα έδειχνε ότι αυτός είναι δικός της» προσθέτει η συμμαθήτρια της Πισπιρίγκου.

Φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν μια σχέση επεισοδιακή, ενώ αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε τσακωθεί πολλές φορές με γυναίκες που υποπτευόταν, στο γήπεδο, σε καφετερίες ακόμα και σε σούπερ μάρκετ. Την είχαν μάλιστα ικανή ακόμα και για χειροδικία.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι είτε δουλεύοντας σαν διανομέας είτε για πρόβες αφού έκανε και μεροκάματα ως τραγουδιστής.

Ειδήσεις σήμερα:

«Εκατοντάδες βιασμούς παιδιών, ακόμη κι ενός βρέφους» από τους Ρώσους καταγγέλλει ο Ζελένσκι

Μετά το «έγγαμος και χήρος», ο Αναγνωστόπουλος λέει τώρα «χάσαμε την Καρολάιν» - «Εξετάζει» ο ίδιος τους μάρτυρες!

«Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας» λέει ο ιατροδικαστής Λέων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης