H βραδύτητα στην απονομή της Ποινικής Δικαιοσύνης - Πέντε ποινικολόγοι συζητούν - Δείτε live
Ένα από το πιο κρίσιμα ζητήματα για τον εκσυγχρονισμό του κράτους
Η «Κίνηση Επιτάχυνσης της Δικαιοσύνης» διοργανώνει ημερίδα, την 12η Μαρτίου 2022 και ώρα 6 μ.μ., στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60), με θέμα:
«Πέντε ποινικολόγοι συζητούν για τη βραδύτητα στην απονομή της Ποινικής Δικαιοσύνης και προτείνουν λύσεις»
Οι ομιλητές:
-Ηλίας Αναγνωστόπουλος, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων
- Ευστάθιος Βεργώνης, Eισαγγελέας Εφετών Αθηνών
- Νίκος Βιτώρος, δικηγόρος - ποινικολόγος
- Χρίστος Μυλωνόπουλος, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
- Βασίλης Χειρδάρης, δικηγόρος - ποινικολόγος
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.