Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση και την έπιασε στα πράσα ο Μάνος Δασκαλάκης», λέει φίλος του

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση και την έπιασε στα πράσα ο Μάνος Δασκαλάκης», λέει φίλος του

«Υπάρχει κάμερα που έχει καταγράψει την είσοδο του εραστή της Ρούλας στο σπίτι» λέει δημοσιογράφος – Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται ότι τους βρήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού που διέμεναν

pispirigkou_daskalakis
Εξωσυζυγικές σχέσεις που έπεσαν στην αντίληψη του Μάνου Δασκαλάκη φέρεται να είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με φίλο του πατέρα.

«Η Ρούλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Έπεσε στην αντίληψη του Μάνου και στην ουσία τους έκανε τσακωτούς, τους έπιασε τα πράσα, μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο» δήλωσε στον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος άνθρωπος περιγράφει λεπτομέρειες από τη σχέση του ζευγαριού, τόσο μέσα από την επαφή του με την Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Είχαμε βρεθεί μια φορά. Είχα πάει σπίτι του φίλου μου του Μάνου, ήρθε η Ρούλα από την καφετέρια. Φύγαμε με το αυτοκίνητο με τον Μάνο, φύγαμε στο κέντρο που έπαιζε ο Μάνος. Αρχικά με ρώτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου πόσο καιρό ξέρω τον Μάνο, μου λέει “πώς σου φαίνεται ο Μάνος”. Είπα είναι καλό παιδί με ρώτησε μετά αν ξέρω κάτι για κοπέλες και αυτά, αν φλερτάρει», είπε.

Επίσης αναφέρθηκε και σε έναν διάλογο που είχε με SMS με τον φίλο του. «Ένα βράδυ που μίλησα με τον Μάνο στα μηνύματα μου είχε πει ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου με την Ρούλα σήμερα και είμαι πολύ καλά» είπε.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj4r5d4xmtqh)
Κλείσιμο


Κάμερα κατέγραψε την είσοδο του εραστή της Πισπιρίγκου στο σπίτι

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον φίλο του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι υπάρχει πληθώρα μαρτυριών για τον φερόμενο εραστή της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και κάμερα η οποία τον έχει καταγράψει να μπαίνει στο σπίτι της οικογένειας.

«Εκείνο το οποίο δεν λέγεται, δεν λέγεται κυριολεκτικά, γιατί θα ανατριχιάσει η Ελλάδα αν ακουστεί, ποιος ήταν αυτός που έστω και πρόσκαιρα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που είχε τον μεγάλο καβγά με τον Μάνο» συμπλήρωσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj4rkysv7g49)




Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε σε ηλικία 107 ετών η γυναίκα που συνέταξε την περίφημη λίστα του Σίντλερ


Ο Κούγιας ζήτησε από τον Αιγύπτιο να αναπαραστήσει τον βιασμό του από τον Λιγνάδη!


Πρέπει να επιβληθεί στη Ρωσία ένα «κοκτέιλ κυρώσεων» τύπου «βόμβας μολότοφ», είπε ο Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης