Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Tα ψηφιακά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου αναζητά η αστυνομία

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Tα ψηφιακά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου αναζητά η αστυνομία

Οι αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο θα «μιλήσουν» - Δόθηκε εντολή για ανάκτηση του tablet που βρίσκεται στον τάφο της Τζωρτζίνας

roylapispirigoutabletaixni
«Τα επόμενα σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου αναμένονται από την εξέταση των ψηφιακών μέσων της. Οι αναζητήσεις της στο διαδίκτυο θα «μιλήσουν». Αναζητήσεις που θα απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα, όπως εάν, από που και πότε προμηθεύτηκε η κατηγορούμενη την ουσία κεταμίνη που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας».

Αυτά τονίζει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ με εξειδίκευση στην αξιολόγηση αποδεικτικών στοιχείων εγκλημάτων.

«Τα επιστημονικά δεδομένα» προσθέτει, «είναι αυτά που θα κρίνουν, τελικά, την υπόθεση. Οι καταθέσεις μαρτύρων κάποιες φορές «αλλάζουν» με την πάροδο του χρόνου. Αυτά που μένουν, όμως, αναλλοίωτα στο χρόνο είναι τα επιστημονικά δεδομένα».


Τα ψηφιακά μέσα «μίλησαν», μεταξύ άλλων, και στην υπόθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα, και εξηγεί: «Από τις αναζητήσεις της δράστιδας στο διαδίκτυο φάνηκε ότι έψαχνε πως θα μπορούσε να προμηθευτεί το βιτριόλι».


Δόθηκε εντολή για ανάκτηση του tablet που βρίσκεται στον τάφο της Τζωρτζίνας


Με στόχο να αξιοποιηθεί κάθε στοιχείο που μπορεί να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας η 18η τακτική ανακρίτρια που διεξάγει την έρευνα έδωσε εντολή για να ανασυρθεί από τον τάφο του παιδιού το tablet που είχε τοποθετηθεί μαζί του.

Μάλιστα, η ανάσυρση της ηλεκτρονικής συσκευής από τον τάφο του παιδιού αναμένεται να γίνει άμεσα. Εν συνεχεία, το tablet θα παραδοθεί για έλεγχο στις αρμόδιες αρχές και συγκεκριμένα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας.



Ειδήσεις σήμερα:

Ατάραχος στο εδώλιο ο Αναγνωστόπουλος, δήλωσε έγγαμος και χήρος

H Ferrero εντόπισε την προέλευση της επιδημίας σαλμονέλας στις Kinder


Πισπιρίγκου: Ρώταγε καφετζού για τον Μάνο «Αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω;






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης