Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρισμού και άρπαξαν από 75χρονη χρήματα και κοσμήματα αξίας €6.500

Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρισμού και άρπαξαν από 75χρονη χρήματα και κοσμήματα αξίας €6.500

Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη - Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δράστες

astynomia
Θύμα εγκληματικής ομάδας έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, η οποία είδε τα χρήματα και τα κοσμήματά της να κάνουν... φτερά, όταν τέσσερις άνδρες που παρίσταναν τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρισμού κατάφεραν να την ξεγελάσουν και να μπουκάρουν στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, περίπου στις 11.00, στην περιοχή της Ανάληψης. Όπως κατήγγειλε η 75χρονη, οι δράστες κατάφεραν να της αρπάξουν 2.500 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα που ξεπερνούν σε αξία τα 4.000 ευρώ.

Ο τρόπος που έδρασαν οι τέσσερις ημεδαποι άντρες 30, 20, 43 και 42 ετών ήταν ο εξής: Ο ένας, προσποιούμενος υπάλληλο εταιρείας ηλεκτρισμού, εισήλθε στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης γυναίκας και όσο την απασχολούσε, δεύτερος δράστης ερευνούσε τον χώρο.

Παράλληλα, ο τρίτος συνεργός τους είχε αναλάβει το ρόλο του τσιλιαδόρου στην είσοδο της οικοδομής, ενώ ο τέταρτος ανέμενε ως οδηγός στο όχημα διαφυγής, το οποίος ήταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενός εκ των δραστών.

Κλείσιμο
Οι άμεσες ενέργειες των αστυνομικών μετά την καταγγελία του περιστατικού, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των εμπλεκομένων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.


Ειδήσεις σήμερα:

H Ferrero εντόπισε την προέλευση της επιδημίας σαλμονέλας στις Kinder


Πισπιρίγκου: Ρώταγε καφετζού για τον Μάνο «Αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω;»

Κόστα Ρίκα: Αεροσκάφος cargo της DHL κόβεται στα δύο κατά τη διάρκεια κατεπείγουσας προσγείωσης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης