Θύμα εγκληματικής ομάδας έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, η οποία είδε τα χρήματα και τα κοσμήματά της να κάνουν... φτερά, όταν τέσσερις άνδρες που παρίσταναν τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρισμού κατάφεραν να την ξεγελάσουν και να μπουκάρουν στο σπίτι της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, περίπου στις 11.00, στην περιοχή της Ανάληψης. Όπως κατήγγειλε η 75χρονη, οι δράστες κατάφεραν να της αρπάξουν 2.500 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα που ξεπερνούν σε αξία τα 4.000 ευρώ.
Ο τρόπος που έδρασαν οι τέσσερις ημεδαποι άντρες 30, 20, 43 και 42 ετών ήταν ο εξής: Ο ένας, προσποιούμενος υπάλληλο εταιρείας ηλεκτρισμού, εισήλθε στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης γυναίκας και όσο την απασχολούσε, δεύτερος δράστης ερευνούσε τον χώρο.
Παράλληλα, ο τρίτος συνεργός τους είχε αναλάβει το ρόλο του τσιλιαδόρου στην είσοδο της οικοδομής, ενώ ο τέταρτος ανέμενε ως οδηγός στο όχημα διαφυγής, το οποίος ήταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενός εκ των δραστών.
Οι άμεσες ενέργειες των αστυνομικών μετά την καταγγελία του περιστατικού, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των εμπλεκομένων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.