Ανοίγει ξανά σήμερα η αυλαία στη δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται ότι βίαζε την 11χρονη μαθήτριά του

Ανοίγει ξανά σήμερα η αυλαία στη δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται ότι βίαζε την 11χρονη μαθήτριά του

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε ξεκινήσει τον περασμένο Φεβρουάριο, τότε όμως η δίκη είχε αναβληθεί λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε μέλος του δικαστηρίου

ISTIOPLOIO
Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας αναμένεται να βρεθεί και πάλι σήμερα ο 39χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης αθλήτριας, πριν από περίπου 11 έτη. Η εκδίκαση της εν λόγω υπόθεσης είχε ξεκινήσει τον περασμένο Φεβρουάριο, τότε όμως η δίκη είχε αναβληθεί λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε μέλος του δικαστηρίου.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε δει το φως της δημοσιότητας, λίγο μετά τις αποκαλύψεις στις οποίες είχε προβεί η Ολυμπιονίκης Σοφίας Μπεκατώρου για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του αθλητισμού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, η νεαρή κοπέλα όταν υπέστη, κατά τη κατηγορία, τη σεξουαλική κακοποίηση ήταν μόλις 11 ετών. Η ίδια παίρνοντας δύναμη από την καταγγελία της κυρίας Μπεκατωρού αποφάσισε να μιλήσει στις αρχές. Έτσι, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της ζοφερής υπόθεσης και σήμερα ο 39χρονος προπονητής βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Μάλιστα, με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας οι δικηγόροι της νεαρής γυναίκας δεν αποκλείεται να καταθέσουν αίτημα για κατάθεση της στο ακροατήριο κεκλεισμένων των θυρών. Το ίδιο είχαν κάνει και όταν είχε ξεκινήσει η δίκη την πρώτη φορά με το δικαστήριο τότε να το δεκτό για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής της καταγγέλλουσας.

«Χωρίς αιδώ ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη αθλήτρια του» ανέφερε ο εισαγγελέας που πρότεινε την παραπομπή του 39χρονου προπονητή σε δίκη για να προσθέσει: «Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της και την εμπιστοσύνη των γονιών της σε εκείνον. Συνεχίζει να συμπεριφέρεται με απάθεια ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις. Άσκησε σεξουαλική και ψυχολογική βία στην ανήλικη για να μην αποκαλύψει στους γονείς της τον βιασμό της».

Από την πλευρά της η νεαρή κοπέλα στην κατάθεσή της είχε αναφέρει πως «δεν υπήρχε καμία συναίνεση» από ίδια, διαψεύδοντας τον σχετικό ισχυρισμό του κατηγορούμενου. Επίσης, η 22χρονη σήμερα γυναίκα έχει καταθέσει ότι ο κατηγορούμενος την απειλούσε ότι θα την σκότωνε και θα κατέστρεφε την οικογένειά της, αν η ίδια μιλούσε και αποκάλυπτε όλα είχε βιώσει.

Κατά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 39χρονος, είχε δώσει τη δική του εκδοχή υποστηρίζοντας εκείνος και το νεαρό κορίτσι είχαν σχέση και πως σκόπευαν να παντρευτούν. Υποστήριξε μάλιστα ότι γνώριζε τους γονείς του κοριτσιού και συζητήσουμε με την μητέρα του το ενδεχόμενο γάμου. Ο 39χρονος είχε αναφέρει στην απολογία του: «Αρχές του 2012 το χειμώνα, η μητέρα της εξέφρασε την επιθυμία της κάποια στιγμή εγώ και η αθλήτριά μου, στο μέλλον να παντρευτούμε. Αυτό το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά δεν είχα εκδηλώσει τα συναισθήματά μου σε εκείνη. Αυτή η συζήτηση περί γάμου έγινε έκτοτε πάρα πολλές φορές με τη μαμά της, ενώ αντίθετα ο μπαμπάς της όταν μας έβλεπε να ερχόμαστε πιο κοντά φαινόταν ότι δυσανασχετούσε. Από τις αρχές του 2012 εγώ με εκείνη αρχίσαμε να ερχόμαστε σε πιο στενή ερωτική επαφή, αλλά δεν είχαμε ολοκληρώσει την σχέση μας….».



Ειδήσεις σήμερα:

Υποχωρεί η σκόνη σήμερα και ανεβαίνει η θερμοκρασία - Δείτε την πρόγνωση του τριημέρου

H Ferrero εντόπισε την προέλευση της επιδημίας σαλμονέλας στις Kinder

Καταθέτει σήμερα ο γιατρός που κούραρε την Τζωρτζίνα μετά τη διάγνωση της εγκεφαλοπάθειας - Κρίσιμη η μαρτυρία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης