Πτώση τρανς γυναίκας στην Ιερά Οδό: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 28χρονη - Όλα τα σενάρια ανοιχτά

Πτώση τρανς γυναίκας στην Ιερά Οδό: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 28χρονη - Όλα τα σενάρια ανοιχτά

Η ΛΟΑΤΚΙ ακτιβίστρια νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι και στα άκρα, στη ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου - Οι αστυνομικοί συλλέγουν μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό

trans
Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Κασσιόπη, η 28χρονη τρανς, η οποία χθες το πρωί βρέθηκε αιμόφυρτη μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο στο Αιγάλεω ύστερα από πτώση της από τον 3ο όροφο κτιρίου.

Η ΛΟΑΤΚΙ ακτιβίστρια νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι και στα άκρα στην ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που ερευνούν το συμβάν συλλέγουν μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό προκειμένου να διαπιστώσουν τι οδήγησε την 28χρονη να πέσει στο κενό. Αν, δηλαδή, η Κασσιόπη αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της ή κάποιος την έσπρωξε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Μολονότι, αρχικά, οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας οι καταθέσεις της οικογένειας αλλά και των φίλων της 28χρονης στρέφουν τις έρευνες σε όλα τα μέτωπα. Μέχρι στιγμής όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ενώ απαντήσεις αναμένεται να δώσει το κινητό της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη τρανς τον τελευταίο καιρό σύχναζε στο συγκεκριμένο, εμπορικό κέντρο το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι της και αρκετοί είναι εκείνοι που την είδαν το προηγούμενο βράδυ του τραυματισμού.

Οι φίλοι της αλλά και οι συγγενείς της έχουν καταθέσει στην αστυνομία πως δεν είχε δώσει κάποιο σημάδι ότι θέλει να προβεί στο απονενοημένο διάβημα και το τελευταίο διάστημα ήταν καλά ψυχολογικά.

Αυτές οι καταθέσεις στρέφουν τις έρευνες και στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας με τις αρχές να αναζητούν τις τελευταίες συνομιλίες που είχε από το κινητό της ώστε να καταλήξουν αν κάποιος ήθελε να της κάνει κακό. Σε αυτό έχει κληθεί να απαντήσει και η οικογένειά της που ενδεχομένως να γνώριζε αν η 28χρονη κινδύνευε από κάποιον.

Ειδήσεις σήμερα:

O πατέρας της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Μακάρι να μπορούσα να πάρω στα χέρια μου αυτή τη νυφίτσα»

Πολιτική ταραχή για τον «μαχητή του Tάγματος Αζόφ» στην ομιλία Ζελένσκι

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα θα ζητήσει από τη Χάγη τη διερεύνηση εγκλημάτων πολέμου στη Μαριούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης