Άγιος Παντελεήμονας: Η μάνα και ο σύντροφός της πήγαιναν τα παιδιά να ζητιανέψουν και μετά τα άφηναν σε σπίτι με ποντίκια

Άγιος Παντελεήμονας: Η μάνα και ο σύντροφός της πήγαιναν τα παιδιά να ζητιανέψουν και μετά τα άφηναν σε σπίτι με ποντίκια

Η καταγγελία έγινε από τον πατέρα των τριών ανήλικων παιδιών - Συνελήφθησαν η 30χρονη μητέρα και ο 54χρονος σύντροφός της, ο οποίος προέβαλε αντίσταση τους αστυνομικούς

agori-main_2
Μια αδιανόητη ιστορία κακοποίησης τριών παιδιών απο την 30χρονη μητέρα τους και τον 54χρονο σύντροφό της στον Άγιο Παντελέήμονα είδε το φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία του πρώην συζύγου της.

Τα δυο κοριτσάκια ηλικίας 2 και 3 ετών και το αγοράκι 6 ετών, ζούσαν σε ένα σπίτι κολαστήριο με κατσαρίδες και ποντίκια, ενώ η μητέρα τους, όπως προέκυψε απο την προανάκριση τα πήγαινε κάθε απόγευμα έξω απο εκκλησία στο Μοναστηράκι και τα υποχρέωνε να ζητιανεύουν.

Την καταγγελία την έκανε χθες στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα ο 48χρονος Έλληνας εν διαστάσει σύζυγος της 30χρονης Αλβανίδας, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μεταβούν στο σπίτι κολαστήριο και να περάσουν χειροπέδες στη μητερα και τον μεσήλικα συντροφο της ο οποίος μάλιστα, κατά την εφοδο αντιστάθηκε.

Τα παιδάκια έχουν μεταφερθεί σε κακή κατάσταση στο Παίδων ενω οι συλληφθέντες σήμερα οδηγηθηκαν στον εισαγγελεα. Με την υποθεση έχει ασχοληθεί και το Χαμογελο του Παιδιού το οποίο εχει προβει και σε σχετική αναρτηση.

Είχαν γίνει δυο αναφορές στο Χαμόγελο του Παιδιού

Για την κατάσταση που ζούσαν τα παιδιά ελληνικής καταγωγής δεν είχαν γίνει μόνο μια, αλλά δυο αναφορές στο «Χαμόγελο του Παιδιού» σύμφωνα με τον πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο.

«Είχαμε δεχτεί δυο τηλεφωνήματα από διαφορετικά άτομα της περιοχής που ανέφεραν τα όσα ζούσαν τα παιδιά. Εμείς φτιάξαμε μια αναφορά και την μεταβιβάσαμε τον Φεβρουάριο, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα μας είχαν γίνει γνωστά μέχρι τότε. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή εισαγγελέα αρχικά στο αστυνομικό τμήμα κι από εκεί στο νοσοκομείο», τόνισε ο κ Γιαννόπουλος.



Τα τρία παιδιά μεταξύ τριών και εννέα ετών βρέθηκαν να ζουν υπό συνθήκες «φρικτής παραμέλησης», όπως ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο twitter το Χαμόγελο του Παιδιού. «Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Οργανισμού. Τα παιδιά φέρουν πληγές με αποτέλεσμα οι συνεργάτες του οργανισμού να τα μεταφέρουν στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστούν και τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.



Ειδήσεις σήμερα:

O πατέρας της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Μακάρι να μπορούσα να πάρω στα χέρια μου αυτή τη νυφίτσα»

Πολιτική ταραχή για τον «μαχητή του Tάγματος Αζόφ» στην ομιλία Ζελένσκι

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα θα ζητήσει από τη Χάγη τη διερεύνηση εγκλημάτων πολέμου στη Μαριούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης