Επεισόδιο με μαχαιρώματα σε αγώνα Γ’ Εθνικής: Ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα

Επεισόδιο με μαχαιρώματα σε αγώνα Γ’ Εθνικής: Ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα

Ο αγώνας διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, δύο φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας

podo12
Πέντε άτομα ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία για εμπλοκή σε επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας και την ΑΕ Λευκίμμης για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο αγώνας διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, δύο φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, οι οποίοι απευθύνθηκαν σε νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Η ένταση ξεκίνησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετά τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, στις καθυστερήσεις του ματς, απόφαση που πυροδότησε διαμαρτυρίες από την πλευρά των ποδοσφαιριστών και των μελών της αποστολής της φιλοξενούμενης κερκυραϊκής ομάδας. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου με σκορ 2-1, ακολούθησαν επεισόδια στις κερκίδες, όπου βρίσκονταν υποστηρικτές και των δύο σωματείων.

Η αστυνομική έρευνα οδήγησε στην ταυτοποίηση πέντε προσώπων (23 έως 35 ετών) και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα, συνδεόμενα με τον αθλητικό Νόμο.

Κατά πληροφορίες, υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις για απειλή και εξύβριση αναφορικά με όσα διαδραματίστηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μεταξύ μελών της αποστολής της ΑΕ Λευκίμμης, από τη μία, και του διαιτητικού τιμ, από την άλλη.

Ειδήσεις σήμερα

«Η συμβίωση με τον ιό δεν θα είναι εύκολη», λέει ο Πρασσάς - Τι θα γίνει με την 4η δόση

Έφτασε στον Κορυδαλλό η Πισπιρίγκου - Γιατί είναι «κόκκινο πανί» στις φυλακές, θα προαυλίζεται μόνη

Η «μουντή» καλημέρα στο συγκλονιστικό σκίτσο του Αρκά για τις φρικαλεότητες στη Μπούτσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης