Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα με τη Ρούλα Πισπιρίγκουνα κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.
Την ίδια ώρα η αποκάλυψη ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δεχτεί καταγγελία για τη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, και τη συμπεριφορά της όταν η Τζωρτζίνα ήταν μόλις λίγων μηνών σοκάρει, καθώς πολλοί εκτιμούν πως αν είχε γίνει διεξοδική έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες τα παιδιά σήμερα μπορεί να ζούσαν.
Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο «Open» αποκάλυψε τι ακριβώς ανέφερε η καταγγελία του 2014. Όπως είπε σύμφωνα με την καταγγελία η μητέρα της 10 μηνών τότε Τζωρτζίνας εθεάθη να τη χτυπά με τα χέρια της.
Αξίζει να σημειωθεί, πως τότε οι κοινωνικές υπηρεσίας είχαν επισκεφτεί την οικογένεια, όπου δεν διαπίστωσαν κανένα πρόβλημα και αποχώρησαν χωρίς να δώσουν συνέχεια στην υπόθεση.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.