Πάτρα: «Θρίλερ» με την σπιτονοικοκυρά Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη - Για έγκλημα μιλά ο Ρουγκάλας

Πάτρα: «Θρίλερ» με την σπιτονοικοκυρά Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη - Για έγκλημα μιλά ο Ρουγκάλας

Πολύ «θολό» είναι το τοπίο αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα - Δεν ίσχυε η επίσημη αιτία θανάτου της - Φοβόταν την Ρούλα  η ηλικιωμένη - Παρίστανε την ανιψιά της και πουλούσε έπιπλα από το σπίτι η 33χρονη

spiti-patra-pispirigkoy-daskalakis-arthro
Το «θρίλερ» στην Πάτρα φαίνεται πως έχει πολλά επεισόδια ακόμα. Αυτό γιατί εκτός από τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας, στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει και ο θάνατος της 69χρονης που είχε παραχωρήσει ένα από τα διαμερίσματα της στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας αναφέρθηκε στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού μιλώντας στο ΣΚΑΪ. Όπως είπε υπάρχουν πολλά θολά σημεία που θα πρέπει να διερευνηθούν, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για εμπλοκή του ζευγαριού.

Το μνήμα στο οποίο φέρεται να έχει ταφεί έχει ενοικιαστεί για 3 έτη και το έχει πληρώσει ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με τον Ρουγκάλα. Εκεί, πάνω σε σταυρό, είναι γραμμένα τα εξής: «Ευγενία Κούτρα – Θεοδωροπούλου, ετών 69, 13 – 9 – 2020», που αντιστοιχούν στο όνομα της σπιτονοικοκυράς, την ηλικία και την ημερομηνία θανάτου της. Ωστόσο, στο μνήμα υπάρχει η φωτογραφία ενός αγνώστου άνδρα.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cizm3lo49bs9)
 

Όπως τόνισε επίσης δεν υπάρχει πουθενά το πιστοποιητικό θανάτου για την άδεια ταφής που έχει εκδοθεί από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, λέγοντας πως σε αυτό αναφέρεται ως αιτία θανάτου ο γυναικολογικός καρκίνος, υποστηρίζοντας όμως ότι η γυναίκα ήταν σε καροτσάκι, είχε προβλήματα κινητικότητας, αλλά όχι καρκίνο. Δεν υπάρχει νοσηλεία, ούτε θεραπευτική αγωγή σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας είπε, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καμία σχετική αναφορά πως η σπιτονοικοκυρά είχε καρκίνο και μάλιστα πέθανε λόγω αυτού. «Δεν έπαιρνε ούτε ασπιρίνη για τον πονοκέφαλο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Κλείσιμο
Μάλιστα, όπως τόνισε υπήρχε η πληροφορία πως έχει αποτεφρωθεί η γυναίκα κατόπιν αιτήματός της επειδή ήταν άθεη, αλλά δεν υπάρχει κανένα έγγραφο στην Πάτρα που να πιστοποιεί την αποτέφρωση. Επίσης, αν έχει αποτεφρωθεί, όπως ενδεχομένως ζήτησε, δεν θα μπορούσε να ταφεί. 

Επίσης, φέρεται το ζευγάρι να είχε προστριβές μαζί της καθώς της χρωστούσαν πολλούς μήνες ενοικίων.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cizlxw0raheh)
 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και πουλούσε τα πράγματά της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η Ρούλα Πισπιρίγκου παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και πουλούσε τα πράγματά της.

Ο ΣΚΑΪ βρήκε συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με ενδιαφερόμενη αγοράστρια για τα έπιπλα της σπιτονοικοκυράς της, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της.

Η Πισπιρίγκου παρουσιάστηκε στο Facebook ως ανιψιά της και έλεγε ότι πουλάει τα έπιπλα της θείας της, τα οποία ήταν ακριβές αντίκες.

Από τις συνομιλίες, φαίνεται ότι προσπαθούσε να πουλήσει πολυθρόνες και φλοκάτες.




«Φοβόταν τη δηλητρίαση»

«Είχε κάποιο κινητικά προβλήματα στα πόδια. Για καρκίνο δεν είχε αναφέρει ποτέ η ίδια. Την έβλεπα κάθε εβδομάδα», είπε στο Live News χθες πρόσωπο που είχε στενή σχέση με την σπιτονοικοκυρά της οικογένειας Δασκαλάκη.

Όπως είπε το πρόσωπο που δεν επιθυμεί να αποκαλύψει την ταυτότητά του αλλά βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών για να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει η 69χρονη γυναίκα φοβόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Μου έλεγε σχεδόν τα πάντα. Πώς είχαν γνωριστεί, πώς πήγαν στο σπίτι, πότε άρχισε να φοβάται. Οι φόβοι της ήταν τον τελευταίο καιρό μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού μην πειράξουν και την ίδια. Είχε αλλάξει η συμπεριφορά του Μάνου και της Ρούλας, είχαν γίνει πιο πιεστικοί κυρίως στο θέμα να την παρακολουθούν και να την προσέχουν, που αυτή ήταν η συμφωνία για να μείνουν στο σπίτι. Έδειχναν αδιαφορία. Μπορεί η ίδια να είχε αντιληφθεί κάτι που να μην μου το είχε πει ευθέως. Φοβόταν να μην της κάνουν κάτι, επειδή δεν την έβλεπε κανένας και δεν είχε συναναστροφές με κόσμο».

Παράλληλα ο ίδιος άνθρωπος είπε πως η γυναίκα φοβόταν για τη ζωή της και συνήθιζε τα τελευταία 4-5 χρόνια να παραγγέλνει φαγητό: «Σε ερώτηση μου γιατί δεν μαγειρεύεις γιατί δεν βάζεις κάποιον έλεγε δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν».

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά: Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στον Πλατανιά στο νότιο Πήλιο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Περισσότεροι από 3.000 άμαχοι απομακρύνθηκαν από τη Μαριούπολη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Το θέατρο της Ρούλας μετά την πρώτη απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης