Συνελήφθη στα Φάρσαλα φυγόποινος για παιδική πορνογραφία
Οδηγήθηκε στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης εννέα ετών η οποία του είχε επιβληθεί
Μάνος Τσαγκαράκης
Τελεσίδικα είχε καταδικαστεί με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αγρινίου για πορνογραφία ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σε μια περιοχή στα Φάρσαλα και συνελήφθη.
Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την συνολική ποινή κάθειρξης εννέα ετών η οποία είχε επιβληθεί από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο σε βάρος του και εκκρεμούσε.
Φυλάκιση και για φυγόποινο ληστή
Στην φυλακή οδηγήθηκε με απόφαση του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ένας Έλληνας που συνελήφθη στην περιοχή Σαβάλια της Ηλείας από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών για ληστεία, με την οποία του είχε επιβληθείποινή φυλάκισης πέντε ετών.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.