«Την έδειραν οι αστυνομικοί», ισχυρίζονται αδελφή και μάνα της Πισπιρίγκου - ΕΛ.ΑΣ: Η καταγγελία διερευνάται - Διαψεύδει η Ρούλα

«Την έδειραν οι αστυνομικοί», ισχυρίζονται αδελφή και μάνα της Πισπιρίγκου - ΕΛ.ΑΣ: Η καταγγελία διερευνάται - Διαψεύδει η Ρούλα

Το Τμήμα Εκβιαστών σχηματίζει δικογραφία για τη διερεύνηση των καταγγελλομένων περί υποτιθέμενου ξυλοδαρμού της κατηγορούμενης για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας - Οτι δεν ισχύουν όσα υποστηρίζουν η μητέρα και η αδελφή της είπε, κατά πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς

pispirigkou-mana-aderfi-gada
«Την έδειραν οι αστυνομικοί, έχει φάει μπουνιές στο πρόσωπο και έχει κατάμαυρα πλευρά», ισχυρίζονται για τη Ρούλα  Πισπιρίγκου η μάνα και η αδερφή της. Με τις δηλώσεις τους στον τηλεοπτικό σταθμό Star, η αδελφή και η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας, προσπαθούν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι από πλευράς αστυνομίας επιχειρείται βιαίως να αποσπαστεί η ομολογία για το φόνο του 9χρονου κοριτσιού.

Στους ισχυρισμούς της μητέρας και της αδελφής της απάντησε η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, προσωρινά κρατούμενη στη ΓΑΔΑ μέχρι την απολογία της τη Δευτέρα. Μάλιστα οι αστυυνομικοί έδειξαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου τα αποσπάσματα από την τηλεοπτική εκπομπή όπου έγιναν οι καταγγελίες περί των υποτιθέμενων χτυπημάτων που «δέχτηκε» η κατηγορούμενη και η ίδια -σύμφωνα με πληροφορίες- τους είπε ότι αυτά δεν ισχύουν. Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να τηλεφώνησε από καρτοτηλέφωνο μέσα στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών στην μητέρα της και να αντέδρασε ζητώντας της εξηγήσεις για όσα είπε περί υποτιθέμενων χτυπημάτων από αστυνομικούς. 

Την ίδια στιγμή προκαλεί εντύπωση ότι τόσο η μητέρα όσο και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν είπαν τίποτα για τον υποτιθέμενο ξυλοδαρμό της κατηγορούμενης μετά την χθεσινή τους συνάντηση με την κρατούμενη στη ΓΑΔΑ, όπου περίμεναν οι δημοσιογράφοι για κάποια δήλωσή τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το Τμήμα Εκβιαστών σχηματίζει δικογραφία για τα καταγγελλόμενα από την μάνα και την αδελφή Πισπιρίγκου. Στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελλομένων η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ.

Τι ισχυρίστηκε η μητέρα Πισπιρίγκου

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου βγήκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και κατήγγειλε  «η Ρούλα όταν τη συνέλαβαν της είπαν ότι το βράδυ θα την έχουν αφήσει από την Ασφάλεια. Αυτό δεν συνέβη. Ανέβηκα στην Αθήνα και είδα το παιδί μου χτυπημένο. Στο πρόσωπο είχε φάει μπουνιές. Τα πλευρά της είναι κατάμαυρα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ciysxyt8c12p)


«Δεν μπορεί να σταθεί, δεν κοιμάται και δεν τρώει, τι συμπεριφορά είναι αυτή και από ποιον. Της τραβάγανε τα μαλλιά και της έλεγαν "πουτ@@@ ομολόγησε", "δεν το έκανα" έλεγε εκείνη» πρόσθεσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Διαψεύδει η Ρούλα Πισπιρίγκου τα περί ξυλοδαρμού

Μετά τις δηλώσεις της μητέρας και της αδελφής Πισπιρίγκου, αστυνομικοί έδειξαν στην προσωρινά κρατούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου τα αποσπάσματα από την τηλεοπτική εκπομπή του Star όπου έγιναν οι καταγγελίες και η ίδια κατηγορούμενη -σύμφωνα με πληροφορίες- είπε ότι αυτά που λένε τα μέλη της οικογένειάς της δεν ισχύουν.

Οι ισχυρισμοί μάνας και αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Όταν την είδα πονούσε φρικτά και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Αυτά έγιναν μετά τη σύλληψη της. Πονάει το παιδί μου» τόνισε η μητέρα της.

Για τον Μάνο Δασκαλάκη είπε: «Έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από την κόρη μου, δεν απαντά και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, είναι εξαφανισμένος».

Από την πλευρά της η αδερφή της Ρούλας ισχυρίστηκε: «Είδα ότι ηταν ταλαιπωρημένη. Φαινόταν χτυπημένη. «η ρωτήσαμε αν την χτύπησαν, από φόβο δεν μας απαντούσε αλλά έδειχνε με τα μάτια της τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ciyqlrv0s1gh)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

«Όχι» Κούγια στην υπεράσπιση Πισπιρίγκου- Εξηγεί τους λόγους

Πλεύρης: Έρχεται ενοποίηση στη διάρκεια ισχύος των πιστοποιητικών στα κράτη μέλη της ΕΕ

Με ατζέντα αυτοδυναμίας ο Μητσοτάκης για το rebound μετά τη δημοσκοπική κάμψη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης