Ξάφρισε την τσάντα εργαζόμενης και ψώνισε με την κάρτα της

Ξάφρισε την τσάντα εργαζόμενης και ψώνισε με την κάρτα της

Είκοσι μέρες μετά αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία του δράστη

POS_1
Η αγορά προϊόντων αξίας 21 ευρώ που έκανε από ένα κατάστημα στον Πύργο με την χρήση της τραπεζικής κάρτας που είχε βρει στην τσάντα μιας εργαζόμενης σε περίπτερο την οποία είχε κλέψει στις 9 Μαρτίου, αποκάλυψε τα στοιχεία ταυτότητας του Έλληνα δράστη 20 ημέρες μετά.

Ο δράστης είχε εκμεταλλευτεί την ολιγόλεπτη απουσία της γυναίκας για να αρπάξει μέσα από το περίπτερο την τσάντα που περιείχε το πορτοφόλι της, μέσα στο οποίο είχε 100 ευρώ, τις τραπεζικές κάρτες, γυαλιά ηλίου, έγγραφα και κλειδιά αυτοκινήτου, συνολικής αξίας 500 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Έκλεψε την σύνταξη ηλικιωμένης

Όσα είχαν απομείνει από την σύνταξη μιας ηλικιωμένης είχε κλέψει το πρωί της 10ης Φεβρουαρίου ένας 30χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από την Ασφάλεια Κατερίνης. Ο δράστης είχε διαρρήξει το σπίτι της 87χρονης σε περιοχή της Πιερίας και είχε αρπάξει το ποσό των 650 ευρώ.

Ο έλεγχος που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε έναν Έλληνα στη Λάρισα, οδήγησε στην σύλληψή του καθώς προέκυψε πως το κινητό το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του το είχε κλέψει λίγο νωρίτερα από τον κάτοχό του. Το κινητό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο, ενώ ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια.




Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε τον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας η οικογένεια - Στα ύψη η ουσία «τροπονίνη»

H σοκαριστική στιγμή που νεαρή γυναίκα μαχαιρώνει αστυνομικό που προσπαθεί να τη βοηθήσει!

Ο Γιώργος Περρής αποκαλύπτει: «Είμαι γκέι, υπερήφανος και χαρούμενος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης