Γρεβενά: Σμπαράλια έγινε το παμπρίζ του αυτοκινήτου του 24χρονου φύλακα - Δείτε εικόνες

Γρεβενά: Σμπαράλια έγινε το παμπρίζ του αυτοκινήτου του 24χρονου φύλακα - Δείτε εικόνες

Έντρομοι έτρεξαν στον δρόμο όταν άκουσαν την έκρηξη οι κάτοικοι του χωριού, όπως λέει στο protothema.gr γυναίκα που διατηρεί φούρνο στην περιοχή - Οι εικόνες από το αυτοκίνητο του φύλακα

aytokinito-fylaka__2_
Κόπηκε η ανάσα στους κάτοικους της περιοχής Ιτέας στα Γρεβενά από την μεγάλη έκρηξη στο εργοστάσιο της ΕΛΤΕΚ.

Μετά την έκρηξη στην ΕΛΤΕΚ και την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, ξεκίνησαν άμεσα οι έρευνες για τον εντοπισμό τριών αγνοουμένων, η οποία δυστυχώς δεν έχει αποδώσει.
aytokinito-fylaka__4_
 

Όπως είπε νωρίτερα στο protothema.gr o αντιδήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης για τον νεαρό γύλακα του εργοστασίου, «δεν έχει τραυματιστεί αλλά έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ»,. Σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου Γρεβενών Ευτυχία Καπάτου που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κατάσταση υγείας του φύλακα δεν εμπνέει ανησυχία ενώ του έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες.
aytokinito-fylaka__1_
 

Στις εικόνες που φέρνει τώρα στην δημοσιότητα το protothema.gr φαίνεται το αυτοκίνητο του 24χρονου φύλακα το πίσω παμπρίζ του οποίου από το ωστικό κύμα που προκάλεσε η ισχυρή έκρηξη έχει γίνει σμπαράλια. 
aytokinito-fylaka__3_
 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την έκρηξη, ο φύλακας κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του μέχρι το κέντρο του χωριού Ιτέα που βρίσκεται λιγότερο από τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από τη μονάδα παραγωγής. Στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
aytokinito-fylaka__2_
 

Όπως ανέφερε η κα. Σουλτάνα, η οποία διατηρεί φούρνο λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που ο φύλακας άφησε το αυτοκίνητό του, άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο τη στιγμή της έκρηξης, είδαν μαύρο καπνό και οι κάτοικοι του χωριού πετάχτηκαν έξω στον δρόμο εντρομοι.
Φύλακας
 

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα οι τρεις εργαζόμενοι θεωρούνται προς στιγμήν αγνοούμενοι και οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν ενημερώσει τους συγγενείς τους για το εάν κατέληξαν. Ωστόσο, η ισχύς της έκρηξης, το γεγονός πως ισοπεδώθηκε το εργοστάσιο αλλά και το ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ίχνη που να υποδεικνύουν πως οι εργαζόμενοι είναι ζωντανοί, αφήνουν λίγες ελπίδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αρμόδιες αρχές προσπαθούν να διασαφηνίσουν με τη διοίκηση της εταιρείας σε ποιο τμήμα εργάζονταν οι αγνοούμενοι προκειμένου να εντοπιστούν ίχνη τους και εάν απαιτηθεί θα διενεργηθούν και εξετάσεις γενετικού υλικού.


Ειδήσεις σήμερα:

Βροχές και χιόνια -  Πόσο θα διαρκέσει η νέα ψυχρή εισβολή

Απέρριψε το τελεσίγραφο της Μόσχας για τη Μαριούπολη ο Ζελένσκι - Νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων

Η Αλβανία δεν αναγνωρίζει τα πτυχία ελληνικών πανεπιστημίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης