Ναύπακτος: Ανήλικοι κουκουλοφόροι μπούκαραν σε σπίτι και άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή αξίας 10.000 ευρώ

Ναύπακτος: Ανήλικοι κουκουλοφόροι μπούκαραν σε σπίτι και άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή αξίας 10.000 ευρώ

Οι δράστες ηλικίας 17 και 15 ετών συνελήφθησαν το Σάββατο ενώ τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους

Συνελήφθη 32χρονος για 15 ένοπλες ληστείες στο κέντρο της Αθήνας
Φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι μιας γυναίκας στη Ναύπακτο δυο ανήλικοι Έλληνες, οι οποίοι ερεύνησαν όλα τα δωμάτια ώσπου ανακάλυψαν ένα κουμπαρά που περιείχε 230 ευρώ, άρπαξαν και τα αξίας 10.000 ευρώ κοσμήματα και έγιναν καπνός, το απόγευμα της Παρασκευής.

Όμως, οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπακτίας ταυτοποίησαν άμεσα τους δυο δράστες ηλικίας 17 και 15 χρόνων και ξεκίνησαν αναζητήσεις σε συνεργασία με αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι εντόπισαν τους δυο ανήλικους τα ξημερώματα του Σαββάτου και τους συνέλαβαν. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, ενώ οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που τους απήγγειλε την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία και στους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ζευγάρι ξάφρισε ηλεκτρονικές συσκευές από δυο μαγαζιά

Εξιχνιάστηκαν οι δυο κλοπές από επιχειρήσεις της Λάρισας που είχε διαπράξει ένα ζευγάρι μέσα σε λίγες ώρες στις 8 Μαρτίου και από την Ασφάλεια σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα και μιας άγνωστης, μέχρι στιγμής, γυναίκας. Οι δράστες είχαν μπει σε ένα πολυκατάστημα της πόλης και είχαν κλέψει ένα κινητό τηλέφωνο και ένα φορητό υπολογιστή από τον χώρο της έκθεσης, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Την ίδια ημέρα μπήκαν ως πελάτες και σε άλλο κατάστημα στη Λάρισα, από την προθήκη του οποίου έκλεψαν έναν φορητό υπολογιστή, αφού προηγουμένως ξήλωσαν το αντικλεπτικό.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέα επικίνδυνη τροπή με «χορό» πυραύλων – Ο Ζελένσκι προειδοποιεί τη Ρωσία με απώλειες

Πόλεμος στην Ουκρανία - ΗΠΑ: Βάζουν δύσκολα διλήμματα, όσο η Τουρκία «παίζει» με τη Ρωσία

Καιρός: «Παγώνει» η χώρα με χιόνια μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας - Πού θα «χτυπήσει» η βαρυχειμωνιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης