Συναγερμός σήμανε στις αρχές το απόγευμα της Παρασκευής στην Ορεστιάδα, μετά από τον εντοπισμό αντιαρματικού βλήματος σσε υπόγειο πολυκατοικίας στον οικισμό Παλιννοστούντων. Οι ένοικοι εκκένωσαν τα διαμερίσματά τους ενώ στην περιοχή έσπευσαν Δυνάμεις του Στρατού, της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και Πυροσβέστες για την επιχείρηση ασφαλούς μεταφοράς της.
Σύμφωνα με το evrosnews.gr κλήθηκε και ειδικός πυροτεχνουργός της ομάδας EOD για να αναλάβει την μεταφορά του συγκεκριμένου αντιαρματικού βλήματος. Και αυτό διότι δεν μπορεί γίνει προσπάθεια απενεργοποίησης του μέσα στο σπίτι μιας φαίνεται να είναι εξωτερικά αλλοιωμένο. Άλλος ένας λόγος που δεν μπορεί να γίνει εκεί η απενεργοποίησή του είναι ότι υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να εκραγεί και να διαλύσει τα πάντα στην περιοχή.
Στο σημείο έχουν φτάσει και άνδρες άλλων κρατικών υπηρεσιών, αφού ουδείς γνωρίζει αυτή την στιγμή πως βρέθηκε το συγκεκριμένο αντιαρματικό βλήμα στο υπόγειο του σπιτιού, ποιος το έβαλε εκεί ή αν μπορεί να έχει κλαπεί από κάποια στρατιωτική μονάδα της περιοχής.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.