Μπαράζ κλοπών από φρεάτια στο Μεσολόγγι και το Αιτωλικό

Μπαράζ κλοπών από φρεάτια στο Μεσολόγγι και το Αιτωλικό

Οι δράστες κλέβουν κατά δεκάδες τις σχάρες και τα καπάκια, προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημιά αλλά και προβλήματα στους δρόμους 

freatia23
Στο έλεος των συμμοριών «κυνηγών» μετάλλων βρίσκονται τα φρεάτια ομβρίων υδάτων και αποχέτευσης στο Μεσολόγγι και το Αιτωλικό, από τα οποία κλέβουν κατά δεκάδες τις σχάρες και τα καπάκια, προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημιά αλλά και προβλήματα στους δρόμους με τα ανοιχτά φρεάτια να μετατρέπονται σε παγίδες.

Μόλις την Δευτέρα, διαπιστώθηκε ότι είχαν κάνει φτερά 11 σχάρες από την Περιμετρική οδό του Μεσολογγίου, από την οποία είχαν κλαπεί άλλες οκτώ πριν από 20 ημέρες! Ακόμη, οι “κυνηγοί” μετάλλων έκλεψαν πολλές σχάρες από δημοτικούς δρόμους στις περιοχές Φιλοθέη, Αλμυράκι και Νησί Αιτωλικού, αναγκάζοντας την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μεσολογγίου να πληρώσει για την αποκατάσταση των ζημιών και να υποβάλλει μήνυση κατ’ αγνώστων για φθορά δημόσιας περιουσίας.

Λεηλάτησαν εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο

Ένα ανήλικο αγόρι μόλις 15 χρόνων και δυο συνεργοί του ηλικίας 19 και 20 χρόνων πιάστηκαν στα πράσα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., την στιγμή που έκλεβαν οκτώ μεταλλικά δοχεία βάρους 30 κιλών το καθένα από ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Τα κλεμμένα δοχεία αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του εργοστασίου, ενώ οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Στη Νάξο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ένας 33χρονος Έλληνας, ο οποίος τρύπωσε σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο και έκλεψε διάφορα μεταλλικά αντικείμενα που βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο. Κατασχέθηκε Ι.Χ. φορτηγό που χρησιμοποίησε ο δράστης, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα η εισαγγελική πρόταση επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Στο «τραπέζι» μήνυμα Μητσοτάκη για το πακέτο στήριξης- Το σχέδιο για «επιστροφή» στα καύσιμα

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Νέα κακοκαιρία από την Πέμπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης