Θρίλερ με νεκρή ηλικιωμένη στην Καβάλα

Θρίλερ με νεκρή ηλικιωμένη στην Καβάλα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, αφού η άτυχη γυναίκα έφερε μώλωπες και τραύματα που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια

astynomia-peripoliko
Το ενδεχόμενο να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, ίσως και από συγγενικά της πρόσωπα με παρελθόν σε παραβατικές συμπεριοφορές, εξετάζουν οι αστυνομικοί για μια 83χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας μέσα στο σπίτι της, στην κοινότητα Χρυσοχώρι του Δήμου Νέστου.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Νέστου που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσε ότι η άτυχη ηλικιωμένη έφερε μώλωπες και τραύματα που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Στο σπίτι του θύματος έχει κληθεί ιατροδικαστής, ο οποίος θα εξετάσει την σορό και θα αποφανθεί αν αυτά ήταν η αιτία που η 83χρονη άφησε την τελευταία της πνοή και πώς προκλήθηκαν.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας έχει μπει το ενδεχόμενο η άτυχη γυναίκα να ξυλοκοπήθηκε από διαρρήκτες που εισέβαλαν στην κατοικία της. Ωστόσο, εξετάζονται ο γιος και ο εγγονός της, που φέρονται ότι διέμεναν στο ίδιο σπίτι και έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις τοπικές αστυνομικές αρχές για διάφορα αδικήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ανάρτηση στο Instagram

15 πυρηνικοί εφιάλτες πάνω από την Ευρώπη

Τεράστιες ουρές από τους Ρώσους για το «τελευταίο» burger - Ξεσπούν χορεύοντας οι υπάλληλοι των Mc Donalds
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης