Κακοκαιρία «Φίλιππος» - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου
Είχε κλείσει λόγω της χθεσινής χιονόπτωσης
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Αναστάσεως, από το κοιμητήριο του Παπάγου προς τον Υμηττό, που είχε κλείσει λόγω χιονόπτωσης, σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Επίσης, κανονικά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην Λεωφόρο Διόνυσου, από το ύψος του γηπέδου Διονύσου έως την επαρχιακή οδό Εκάλης-Νέας Μάκρης. Η παραπάνω οδός είχε κλείσει νωρίτερα και για λίγη ώρα λόγω παγετού στο οδόστρωμα.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς