Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Κλείνουν ξανά Αττική Οδός και Αθηνών-Λαμίας για τα φορτηγά - Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Κλείνουν ξανά Αττική Οδός και Αθηνών-Λαμίας για τα φορτηγά - Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή  σχολεία της Αττικής - Ποια οχήματα εξαιρούνται από τη βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας σε Αττική και Εθνική Οδό - Άνοιξε ο καιρός σε Μαρούσι, Χαλάνδρι, Ψυχικό, μετά την ισχυρή χιονόπτωση που ξεκίνησε γύρω στις 16:00 - Δείτε πού χιονίζει τώρα και την εξέλιξη της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες  - Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα

xionia-ntalikes3
Με την κακοκαιρία «Φίλιππος» να είναι σε εξέλιξη, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, έστειλε νέα προειδοποίηση προς τους πολίτες νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, η προειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέφερε: «Επαναλαμβάνουμε ισχυρή σύσταση για αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια. Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε εξέλιξη».

Στο μεταξύ, μετά τις 3 το μεσημέρι, αποφασίστηκε η άρση στην απαγόρευση κίνησης των φορτηγών στην Αττική Οδό, σύμφωνα με ενημέρωση που παρείχε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Αττικής Οδού.  Απόφαση για την άρση απαγόρευσης στην κίνηση φορτηγών ελήφθη και για την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.



Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, μετά από εισήγηση των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, από τις 15.40, σήμερα, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων, μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και αρθρωτών λεωφορείων, που είχε τεθεί σε ισχύ από χθες (9/3) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά μήκος του οδικού δικτύου της Αττικής Οδού, της Δυτικής Περιφερειακής λεωφόρου Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω. 

Η απόφαση για την Εθνική Οδό αναφέρει: «Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 19822-Α’ απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, επιτρέπεται από τις 15:15, η κυκλοφορία των βαρών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων. Παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας».

Σημειώνεται πάντως πως στη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι, αποφασίστηκε ότι από σήμερα το βράδυ θα απαγορευθεί εκ νέου η είσοδος βαρέων οχημάτων στην Αττική Οδό, καθώς και σε τμήματα της Νέας Οδού. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν από τις οικείες Δ/νσεις Τροχαίας και τους παραχωρησιούχους διαχείρισης του οδικού δικτύου. Η απαγόρευση αυτή ανακοινώθηκε λίγη ώρα αργότερα και από την Τροχαία.

Από το πρωί της Πέμπτης χιονίζει σε χαμηλά υψόμετρα, ακόμη και στην Αττική, προκαλώντας προβλήματα στους δρόμους. Μάλιστα στην εθνική οδό κοντά στο Σείριο, σημειώθηκε καραμπόλα επτά αυτοκινήτων.



Κλείσιμο


Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, έχει απαγορευτεί η κίνηση για βαρέα οχήματα άνω των 3,5 τόνων, καθώς όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας – Θηβών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, από χ/θ 5 (πρατήριο καυσίμων REVOIL [πρώην CYCLON]. 

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα - διακοπές κυκλοφορίας - χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

Λίγο πριν τις 16:00 ξεκίνησε να  χιονίζει έντονα σε Βριλήσσια, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Μαλακάσα, Τατόι, Ωρωπό, ενώ χιονόνερο ρίχνει στον Ασπρόπυργο, το Πέραμα, την Ελευσίνα,  και τα Άνω Λιόσια και στα περισσότερα βόρεια και βορειοανατολικά προάστια. Μετά τις 16:30 η χιονόπτωση σταμάτησε στα βόρεια προάστια και ο ήλιος έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του.  

kairosTORA-kairosxartis-kakokairiafilipos


Στη φωτογραφία που έδωσε στο φως της δημοσιότητας ο μετεωρολόγος Δημήτρης Ζιακόπουλος, καταγράφεται «το μέγιστο στροβιλισμού που κινούμενο νότια νοτιοανατολικά προκαλεί χιονοπτώσεις κυρίως στη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τις κεντρικές περιοχές Στερεάς και Πελοποννήσου αλλά και η  μεταφορά ψυχρότερων αερίων μαζών στο βόρειο Αιγαίο που θα ενεργοποιήσουν  το Aegean Snow Effect, με αποτέλεσμα την εκδήλωση χιονιού και ίσως χιονοκαταιγίδων».

Λόγω της χιονόπτωσης κλειστές είναι η οδός Αναστάσεως, από το ύψος του κοιμητηρίου Παπάγου, προς Υμηττό, η Λεωφόρος Διονύσου, από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μακρής.

Χιονίζει σε πολλές περιοχές του Ν. Αττικής. Δείτε Live εικόνα από τον Νομό. ΕΔΩ https://www.forecastweather.gr/καμερεσ/αττικησ.html

Posted by Forecast Weather Greece on Thursday, March 10, 2022



Δείτε πού χιονίζει αυτή την ώρα, μέσω του meteo, πατώντας ΕΔΩ


xioniameteo-kakokairiafilipos








Επίσης η Λεωφόρος Χασιάς, από το ύψος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλειστών και η επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του “414” Στρατιωτικού Νοσοκομείου, μέχρι το πάρκο Ανατολής.


Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκε επίσης ότι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, πέραν των απαγορεύσεων και των λοιπών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που είναι ήδη σε ισχύ, θα εφαρμοσθούν και οι ακόλουθες διακοπές κυκλοφορίας, παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των (3,5) τόνων:

Στον αυτοκινητόδρομο της Π.Α.Θ.Ε., από την 56,728η χ/θ (όρια Νομού Αττικής) έως την 93η χ/θ (Μετωπικά Διόδια Θηβών) , στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, με την κίνηση των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. (Νομός Βοιωτίας).

Στη Νέα Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας (Α – 11), από την 1η χ/θ έως την 11η χ/θ, στο ρεύμα κυκλοφορίας από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας προς Π.Α.Θ.Ε. με προορισμό τη Λαμία, με την κίνηση των λοιπών οχημάτων που διεξάγεται προς Π.Α.Θ.Ε., να πραγματοποιείται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων (Νομός Ευβοίας).
Στην Παλαιά Εθνική Οδό Χαλκίδας – Θηβών, από την 2η χ/θ έως την 18η χ/θ (Ριτσώνα), με την κίνηση των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. (Νομός Ευβοίας).
Επιπλέον, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, στο Νομό Ευβοίας, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και:

-Στην Επαρχιακή Οδό Στενής – Στροπώνων.
-Στην Επαρχιακή Οδό Κοντοδεσποτίου – Αγίας Σοφίας.
-Στην Επαρχιακή Οδό Αγίου Αθανασίου – Γλυφάδας.
-Στην Επαρχιακή Οδό Αγδίνων – Παπάδων .
-Στην Επαρχιακή Οδό Μονοδρίου – Αμαρύνθου, από την 3η χ/θ έως την 15η χ/θ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες, για χρήση εάν αυτό απαιτείται από τις επικρατούσες συνθήκες.

Βίντεο καιρού: Πώς εξελίσσεται η κακοκαιρία, πότε υποχωρούν τα φαινόμενα



Κλειστά είναι τα σχολεία   σε περιοχές της βόρειας, ανατολικής και δυτικής Αττικής.


Σε ισχύ βρίσκεται την ίδια ώρα, το έκτακτο δελτίο καιρού, όπου σήμερα προβλέπονται  χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν τα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης, τις πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου και μέχρι το απόγευμα τις πεδινές περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας και της
Θράκης.

Την Παρασκευή (11-03-2022) και το Σαββατοκύριακο (12 και 13-03-2022) οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα ορεινά - ημιορεινά
καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και την Εύβοια, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Αισθητή βελτίωση του καιρού θα έχουμε από την Κυριακή.




Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας με οδηγίες προς τους πολίτες λόγω καιρικών φαινομένων 

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι διαμένουν σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια, όπου και αναμένεται τα καιρικά φαινόμενα να ενταθούν τις επόμενες ώρες, καθώς και σε περιοχές σε όλη την επικράτεια, όπου εκδηλώνονται ακραία καιρικά φαινόμενα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Επιπρόσθετα, παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες, για χρήση εάν αυτό απαιτείται από τις επικρατούσες συνθήκες.

Σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζεται ότι, ενημέρωση σχετικά με διακοπές κυκλοφορίας καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια, λόγω κακοκαιρίας και έντονων καιρικών φαινομένων, είναι διαθέσιμες σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr).

Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες, όπως καταγράφηκαν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, στη χώρα μας. Πηγή: ΕΑΑ

Posted by Forecast Weather Greece on Thursday, March 10, 2022


LIVE ΜΕΝΙΔΙ

Posted by Forecast Weather Greece on Thursday, March 10, 2022

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας:




Ραγδαία αναμένεται να είναι η επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες καθώς σε αρκετές περιοχές της χώρας θα σημειωθούν τοπικές βροχές, καταιγίδες αλλά και χιονοπτώσεις, ενώ ο υδράργυρος θα σημειώσει σημαντική υποχώρηση. 


Πρόκειται για τις χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων τουλάχιστον δέκα ετών για τον μήνα Μάρτιο όπως καταγράφουν οι μετεωρολογικοί σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Φίλιππος».

Οι χιονοπτώσεις το πρωί της Πέμπτης 10 Μαρτίου 2022 εντοπίζονται ακόμη και σε πεδινές περιοχές της Αν. Θεσσαλίας, των Β. Σποράδων, της Εύβοιας και πάνω από τα 200-300μ υψόμετρο στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα.

Ο πρώτος χάρτης δείχνει τα προβλεπόμενα ύψη βροχής και την ένταση των χιονοπτώσεων τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 10/3. Ο κύριος όγκος των βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων προβλέπεται να επηρεάσει την Κεντρική Μακεδονία, την Αν. Θεσσαλία, την Αν. Στερεά Ελλάδα, την Αν. Πελ/νησο και τη Δυτική Κρήτη. Στις περισσότερες περιοχές τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αργά το απόγευμα και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης.

kakokairiafilippos-kairossimera-xioniaattiki

Ο επόμενος χάρτης δείχνει την πρόγνωση του αριθμητικού μοντέλου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr για τις καιρικές συνθήκες στο οδικό δίκτυο που θα επικρατήσουν το απόγευμα της Πέμπτης 10/3 στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας μας. Στην Αττική, οι χιονοπτώσεις που ήδη σημειώνονται πάνω από τα 200μ υψόμετρο θα συνεχιστούν μέχρι αργά το απόγευμα και το βράδυ προβλέπεται να σταματήσουν. Στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και στο κέντρο της Αθήνας αναμένουμε βροχή ή χιονόνερο, με παροδική ασθενή χιονόπτωση στα βόρεια και ανατολικά τμήματα χωρίς χιονόστρωση. 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πρόγνωση για τις καιρικές συνθήκες στο οδικό δίκτυο πατώντας εδώ

kairossimera-filippos-xioniatora-meteo


kairostora-kairossimera-xioniaathina


Ο καιρός με μία ματιά

-Χιονόνερο και χιόνια σε ορεινά ημιορεινά καθώς και σε χαμηλότερο υψόμετρο στα ηπειρωτικά -Λίγα τα φαινόμενα στα βόρεια

-Η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα

-Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 με 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ στα νότια

Πυκνό χιόνι στο Διόνυσο, νωρίς το πρωί της Πέμπτης


kairos-xioniaathina


Σαρώνει τη χώρα το νέο «κύμα» κακοκαιρίας

Ισχυρή σύσταση για την αποφυγή των μη απαραίτητων μετακινήσεων σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια έχει ήδη απευθύνει η Πολιτική Προστασία, με μήνυμά της, εξαιτίας της κακοκαιρίας Φιλιππος που πλήττει τη χώρα.

Παράλληλα, για τις παραπάνω περιοχές απευθύνει ισχυρή σύσταση και για τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Έκλεισε για 25 λεπτά το πρωί η Αθηνών – Λαμίας
Στα διόδια των Αφιδνών, η Τροχαία λίγο πριν τις 7 το πρωί απαγόρευσε για μισή ώρα τη διέλευση των οχημάτων λόγω της πυκνής χιονόπτωσης. Με νέα ενημέρωση της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττική σημειώνει ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία διεξάγεται κανονικά. Υπενθυμίζεται ότι ισχύει από χθες απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων στην Αθήνων-Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη.

Όπως είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Διευθυντής της Τροχαίας συνεκτιμούνται όλες οι πιθανότητες και για να μην κινδυνέψουν οδηγοί, θα υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας εφόσον το επιβάλλουν οι καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα απήυθυνε έκκληση οι οδηγοί να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Χιόνια στην Αττική – Κλειστοί δρόμοι

Εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης στην Αττική, κλείνουν συνεχώς δρόμοι.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί:

-Στη Λεωφόρο Χασιάς, από το ύψος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλειστών

-Στην επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του “414” Στρατιωτικού Νοσοκομείου, μέχρι το πάρκο Ανατολής,

-Στη λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μακρής

-Στην οδό Αναστάσεως , από το ύψος του κοιμητηρίου Παπάγου, προς τον Υμηττό.

Κλειστά σχολεία σήμερα και αύριο

Την ίδια ώρα ο ένας μετά τον άλλο οι δήμοι στη χώρα αποφάσισαν το κλείσιμο των σχολείων, προληπτικά, για σήμερα Πέμπτη έτσι ώστε να περάσει το κύμα κακοκαιρίας.

Στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αττικής.

Σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, με εξαίρεση τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης όπου θα παραμείνουν όλα ανοιχτά εκτός από το 3ο Δημοτικό Πανοράματος και το 2ο -3ο γυμνάσιο Βούλας (κλειστά).

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, ενώ στον Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές ενότητες Βιλίων και Ερυθρών.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα θα είναι κλειστά:

Στον Δήμο Ηλιούπολης τα Νηπιαγωγεία: 5ο, 8ο, 9ο, 12ο, 14ο, 16ο, 18ο, 21ο, 23ο τα Δημοτικά: 3ο, 5ο, 8ο, 12ο, 17ο, 20ο τα Γυμνάσια: 1ο & 2ο τα Λύκεια: 1ο & 3ο.
Στον Δήμο Βύρωνα θα είναι κλειστά τα σχολεία στην περιοχή Καρέας: Το 4ο και το 9ο Δημοτικό καθώς και το Γυμνάσιο.

Ανοιχτά θα είναι όλα τα σχολεία στις ΠΕ: Πειραιώς, Νήσων, Νοτίου Τομέα και Δυτικού Τομέα Αθηνών

Επισημαίνεται, εξάλλου, πως η λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών, εμπίπτει στις αρμοδιότητες των δήμων οι οποίοι και θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους.

Σημειώνεται, επίσης, πως τα ζητήματα τηλεκπαίδευσης ρυθμίζονται από το υπουργείο Παιδείας, τις ανακοινώσεις του οποίου, οφείλουν να παρακολουθούν οι ενδιαφερόμενοι.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 11/3 ορισμένα σχολεία της Βορειοανατολικής Αττικής καθώς η κακοκαιρία Φίλιππος θα συνεχίσει την επέλασή της σε όλη τη χώρα. Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Περιφερειάρχης Αττική, Γιώργος Πατούλης, ερωτηθείς για τη λειτουργία των σχολείων την Παρασκευή «και σε ένα σημείο της Δυτικής Αττικής, όπως είναι στα Βίλια αλλά και στη Φυλή».

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το απόγευμα.

Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία το επόμενο 24ωρο

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται σήμερα σε όλη τη χώρα λόγω της νέας κακοκαιρίας Φίλιππος, με βροχές και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα, ακόμη και στα πεδινά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας. Ιδιαίτερα στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, οι χιονοπτώσεις κατά διαστήματα θα είναι πυκνές κυρίως πάνω από τα 200-300 μέτρα υψόμετρο, ενώ εντός του Λεκανοπεδίου της Αττικής θα σημειώνεται χιονόνερο. Στην Εύβοια οι χιονοπτώσεις θα σημειωθούν πρόσκαιρα και στα παραθαλάσσια τμήματα.

Στις περισσότερες περιοχές τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αργά το απόγευμα και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης, όμως σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία τοπικά οι βροχοπτώσεις και οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν.


Ειδήσεις σήμερα:

Θάνος Καλλίρης: «Ήταν πεντέμιση χρόνια… σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού» - Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Ελένη Τοπαλούδη: Νέα διακοπή στη δίκη για το βιασμό και τη δολοφονία της - «Ντροπή, ντροπή», ξέσπασε η μητέρα της

Πόλεμος στην Ουκρανία: Φρένο στην ξέφρενη άνοδο της τιμής του πετρελαίου - Γιατί οι αγορές «βλέπουν» φως στην άκρη του τούνελ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης