Από το Γαλάτσι της Ρουμανίας θα συνεχίζουν να εργάζονται ο Γενικός Πρόξενος μας στην Οδησσό, Δημήτρης Δόχτσης, καθώς και τα στελέχη του Γενικού Προξενείου, λόγω της επιδεινούμενης κατάστασης ασφαλείας στην Ουκρανία.
Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για την επιτυχή ολοκλήρωση της επιχείρησης «Νόστος 5» που αφορούσε στην εκκένωση συνολικά 34 ατόμων από την Οδησσό.
«Η επιχείρηση «Νόστος 5», η εκκένωση συνολικά 34 ατόμων (Ελλήνων πολιτών, μελών των οικογενειών τους, καθώς και Φιλιππινέζων ναυτικών ελληνόκτητου πλοίου) από την Οδησσό, ολοκληρώθηκε επιτυχώς.
Οι ανωτέρω, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Γενικό Πρόξενο στην Οδησσό, Δημήτρη Δόχτση, και στελέχη του Γενικού Προξενείου, πέρασαν τα σύνορα Ουκρανίας-Μολδαβίας, όπου τους ανέμενε κλιμάκιο από την Ελληνική Πρεσβεία στο Βουκουρέστι.
Ο Γενικός Πρόξενος, καθώς και τα στελέχη του Γενικού Προξενείου, λόγω της επιδεινούμενης κατάστασης ασφαλείας στην Ουκρανία, θα συνεχίσουν να εργάζονται από το Γαλάτσι της Ρουμανίας» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.