Από το Γαλάτσι της Ρουμανίας θα συνεχίζουν να εργάζονται ο Γενικός Πρόξενος μας στην Οδησσό, Δημήτρης Δόχτσης, καθώς και τα στελέχη του Γενικού Προξενείου, λόγω της επιδεινούμενης κατάστασης ασφαλείας στην Ουκρανία.
Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για την επιτυχή ολοκλήρωση της επιχείρησης «Νόστος 5» που αφορούσε στην εκκένωση συνολικά 34 ατόμων από την Οδησσό.
«Η επιχείρηση «Νόστος 5», η εκκένωση συνολικά 34 ατόμων (Ελλήνων πολιτών, μελών των οικογενειών τους, καθώς και Φιλιππινέζων ναυτικών ελληνόκτητου πλοίου) από την Οδησσό, ολοκληρώθηκε επιτυχώς.
Οι ανωτέρω, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Γενικό Πρόξενο στην Οδησσό, Δημήτρη Δόχτση, και στελέχη του Γενικού Προξενείου, πέρασαν τα σύνορα Ουκρανίας-Μολδαβίας, όπου τους ανέμενε κλιμάκιο από την Ελληνική Πρεσβεία στο Βουκουρέστι.
Ο Γενικός Πρόξενος, καθώς και τα στελέχη του Γενικού Προξενείου, λόγω της επιδεινούμενης κατάστασης ασφαλείας στην Ουκρανία, θα συνεχίσουν να εργάζονται από το Γαλάτσι της Ρουμανίας» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.