Απαγωγή Κυπαρίσση: «Ο Γιώργος είναι μαζί μας, είναι καλά», λέει ο αδελφός του

Απαγωγή Κυπαρίσση: «Ο Γιώργος είναι μαζί μας, είναι καλά», λέει ο αδελφός του

«Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, είχαμε μεγάλη αγωνία και ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν», δήλωσε στο protothema.gr  ο αδελφός του 40χρονου επιχειρηματία

kip123
Μαζί με τον αδελφό του, τη μητέρα του και την οικογένειά του βρίσκεται από το πρωί ο 40χρονος επιχειρηματίας, Γιώργος Κυπαρίσσης, ο οποίος λίγο πριν απο τις 8 αφέθηκε ελεύθερος από τους απαγωγείς που τον κρατούσαν όμηρο από τις 29 Δεκεμβρίου.

Ο αδελφός του, ο όποιος είχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς, φανερά ανακουφισμένος από την εξέλιξη μίλησε στο protothema.gr λίγη ώρα μετά την απελευθέρωση του 40χρονου.

«Ο Γιώργος είναι μαζί μας. Είναι καλά. Αυτό μετράει. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, είχαμε μεγάλη αγωνία και ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν», δήλωσε στο protothema.gr και δεν έκρυψε την χαρά του που είδε ζωντανό τον αδελφό του μετά από δύο μήνες.

Λίγο μετά τις 7.30 το πρωί, οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερο τον Γιώργο Κυπαρίσση στην περιοχή του Τατοΐου και στη συνέχεια ο 40χρονος οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Αυτή την ώρα βρίσκεται μαζί με τους συγγενείς του στο πατρικό σπίτι της οικογένειας και στη συνέχεια θα πάει για ιατρικές εξετάσεις εξαιτίας της ταλαιπωρίας που πέρασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα λύτρα που δόθηκαν στους απαγωγείς έφτασαν τα 800.000 ευρώ μετά από σκληρά παζάρια που έκανε ο αδελφός του επιχειρηματία. Τις πρώτες ημέρες της απαγωγής οι δράστες είχαν ζητήσει μέχρι και 2 εκατομμύρια αλλά στην πορεία έπεσαν στο 1 εκατομμύριο και τελικά, αφού ο αδελφός του Γιώργου κατάφερε να συγκεντρώσει 800.000 σε ρευστό, δέχθηκαν την προσφορά.

Ειδήσεις σήμερα:

«Όχι στον πόλεμο» φώναξαν δημοσιογράφοι ρωσικού καναλιού πριν «πέσει μαύρο» από τον Πούτιν - Δείτε βίντεο

Το άγνωστο περιστατικό μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας από την Πάτρα

Καταδικάστηκε μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη που διέσυρε στο διαδίκτυο συμμαθήτριά της με αυτισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης